Strona główna > Grupy > Zdrada > o co w tym wszystkim chodzi?
Zdrada
Zdradził mnie/Zdradziłam go

o co w tym wszystkim chodzi?

ladymargot
28 stycznia 2009
Jesteśmy już razem parę latek. Wszystko układa nam się bardzo dobrze. Pasujemy do siebie.Myślimy o wspólnej przyszłości. Od pewnego czasu niepokoi mnie jego koleżanka ze studiów. Kiedy o nią pytam on staje się nerwowy, tak z ciekawości pewnego dnia zapytałam jak wygląda. opisał ją z niesamowitą dokładnością. Co jest grane?

SummerOblivion
29 stycznia 2009
Trudno odpowiedzieć na to pytanie. Z jednej strony musisz być czujna ale z drugiej strony nie mozesz być za bardzo podejrzliwa i zazdrosa bo wiem (z wlasnego doświadczenia) ze takie coś nie wychodzi na dobre bo i Ty się męczysz i go to denerwuje. Chyba poważna rozmowa wprost będzie najodpowiedniejsza. Powodzenia:)

pleasure
29 stycznia 2009
Zgadzam się z opinią Summer.
rozmowa dużo da!
powodzenia, trzymam kciuki:)

ladymargot
30 stycznia 2009
a co jeśli faktycznie mu się podoba...?
jestem w kropce...

anulkana102
16 lutego 2009
Przepraszam, ale jestem kobietą po przejściach i pewnie to co napisze ma w sobie jakąś skaze po nieudanym związku. Niestety mój mąż też sie denerwował jak zadawałam pytania nie wygodne dla niego. Wiem jedno, naprawde musisz być czujną. Nie wiem czy razem mieszkacie ale jeśli tak, to zwróć uwagę czy nie zaczął szczególnie dbać o siebie,tzn ciuchy,higiena, kosmetyki. Pozdrawiam. Anna

dnmMili
23 lipca 2009
moja pierwsza myśl - zdradził Cię :)
druga myśl - znali się kiedyś
trzecia myśl - może kiedyś był w niej zakochany
czwarta myśl - byli razem