Strona główna > Grupy > Zdrada > zdradzić czy nie??
Zdrada
Zdradził mnie/Zdradziłam go

zdradzić czy nie??

izza
6 grudnia 2008
jestem ze swoim mężczyznom juz od 3 lat, ja mam 20 lat a on 24. jest nam dobrze (jest moim pierwszym facetem) ale od pewnego czasu mam ochote spróbowac z innym tzn zdradzic go ale tak zeby sie nie dowiedział. poznalam ostatnio chłopaka który jest na to gotowy na "kolezenski seks" i wiem ze nikomu nic nie powie. tylko troche sie wacham... chociaz mam straszna ochote spróbowac... co w o tym myślicie?? zdradziłyście kiedyś??

(?)
27 marca 2009
sluchaj dziewczyno !!! zanim to zrbisz zadaj sobie te pytania czy kochasz faceta z ktorym jestes ? czy nie jestes z nim z przyzwyczajenia ? czy wiazesz z nim przyszlosc ? czy zalezy ci na nim ? fajnie czulabys sie gdyby on ci robil takie swinstwo lub mial zamiar cie zdradzic ???!!! mam nadzieje nie zrobilas tego to glupota pewnosci nigdy nie mozesz miec ze to sie nie wyda chocbys nie wiem jak dobrzeznala tego kolege , jesli zdradzilas to zycze ci bys tez kiedys byla zdradzona bo wierz mi to cholerny bol gdy ktos kogo kochasz ci to robi bylam zdradzona ale nie zdradzilam i wiem jak to jest masz cos pieknego pielegnowalas to 3 lata chcesz to teraz schrzanic za przeproszeniem ???? opamietaj sie dziewczyno !!!! ps zapraszam na

pomocproblemy.bloog.pl

lasia
29 maja 2009
Posłuchaj! żeby zdradzić i ukryć to w tajemnicy trzeba do tego dorosnąć . Musisz pewnie wiedzieć że jak zdradzisz to nigdy do głowy ci nie przyjdzie przyznawać się swojemu facetowi! I druga osoba czyli kochanek najlepiej jak jest żonaty i też nigdy nie będzie miał wyrzutów sumienia ale musi kochać swoją żone żeby mu nie przyszło do głowy sie z nią rozstawać .Musisz nauczyć się panować nad emocjami które zostaną po zdradzie tzn.motyle w brzuchu itd. wracasz do domu i do męża jakby nigdy nic! A z własnego doświadczenia powiem ci że nie było w moim małżeństwie tak wspaniałej namiętnej miłości jak po mojej zdradzie. Poczułam sie doceniona piękna. Nawet mąż powiedział że wypiękniałam i bardziej niż kiedykolwiek go pociągam .No i na ironię zdrada zlikwidowała nudę i zwykłą codzienność w moim małżeństwie.Tylko UWAGA! taka zdrada uzależnia!Powodzenia!
DOBRA RADA : jak nie zdradzisz nigdy a dowiesz sie że twój mąż cie zdradza to, to strasznie boli ale jak ty zdradzasz i w pewnym momencie dowiesz sie że mąż cie zdradził to miej boli a nawet w ogule nie ma bulu. Ale i wtedy nie przyznawaj sie że zdradziłaś .

pinia
5 czerwca 2009
ja zdradzilam i nie jestem z tego dumna

monakrk
24 czerwca 2009
Zastanów się dlaczego cię ciągnie do zdrady...bo jest nudno, bo już nie kochasz ? Jeżeli chodzi o nudę to porozmawiaj ze swoim chłopakiem, jeżeli chodzi o nudę w łóżku - to eksperymentuj ile wlezie, nic nie stracisz a możesz coś zmienic...Jeżeli go nie kochasz - nie ma sensu być razem w toksycznym związku, powiedz mu o tym. Bo jeżeli nic już już nie czujesz a nie wiesz jak to skończyć i myślisz, że zdrada to fajne wyjście, to jest to nieprawda. Jak ci jest dobrze w związku i go kochasz to walcz o to uczucie. Wiem o czym mówisz, sama jestem w związku od roku i jest tak średnio, ale zdradzać go nie będę. Trzeba się nawzajem szanować. Życzę powodzenia

dnmMili
23 lipca 2009
jak się kogoś kocha to się tej osoby nie zdradza - masakra. Myślałam że dziewczyny są bardziej fair;/

domcia120
31 lipca 2009
Heloooł !!! Kochasz go czy nie weź to przemyśl bo poźniej możesz żałować ... Jak mu poźniej spojrzysz prosto w oczy i powiesz że kochasz skoro bedziesz wiedziała że go okłamujesz i nie jesteś wobec niego szczera !! ;/