Strona główna > Grupy > Zdrada > zdrada
Zdrada
Zdradził mnie/Zdradziłam go

zdrada

cipa100
10 listopada 2008
co powiecie o zdracie faceta z inna dziewczyna

cipa100
10 listopada 2008
moj maz mnie zdradzil z inna duzo mlodsza wyszlo to najaw ale mnie nie opuscil wrecz przeciwnie jak mam sobie dac rade z ta mysla

sylwka152
11 listopada 2008
wrócił do Ciebie a Cie zdradził....Facet jest poprostu dziwny....może niech sie zastanowi czy naprawde Cie kocha.....Ja wiem że to tylko facet i sie zdarzaja takie rzeczy ale...jeśli by naprawde kochał nie zrobiłby tego..... Jedyne co pozostało to szczera rozmowa....Pozdrawiam

sylwka152
11 listopada 2008
Facet,który zdradza nie jest wart niczego...Kobiety szanujmy sie

agusiaczek
11 listopada 2008
Chciałabym nieśmiało zauważyć, że nie tylko faceci zdradzają, ale kobiety też. Co do tematu zdrada zawsze okropnie boli i często jest wynikiem tego, że w związku czegoś zabrakło. Niewiem czy potrafiłabym wybaczyć zdradę...wiem, że to nie jest niemożliwe. Czasem warto wybaczyć i starać się naprawiać to co się zepsuło, czasem lepiej odejść. Dużo zależy od tego co dla nas oznacza słowo zdrada i jak zostaliśmy zdradzeni.

cipa100
12 listopada 2008
powrocil do mnie powiedzial ze to byl wielki blad i nic dla niego ta inna kobieta nieznaczy ale ja dalej jestem skeptyczna i niewiem co mam zrobic

agusiaczek
12 listopada 2008
To jest Twoja decyzja...sama musisz zdecydować czy jesteś w stanie mu wybaczyć. Dochodzą także wątpliwości typu, a jak znowu mnie zdradzi??? Jeżeli postanowić dać mu szansę musisz się liczyć z ostrą i ciężką walką z samą sobą. To nie jest łatwe. Jeżeli to był któryś raz- nie warto, bo jest wielkie prawdopodobieństwo, że się powtórzy. Napisalaś, że powrócił- czyli mniemam, że odszedł do dej drugiej, moim zdaniem to najgorszy typ zdrady...ale decyzja należy do Ciebie.

(?)
13 listopada 2008
najpierw się zastanów głęboko czy ty go kochasz, czy to tylko przywiązanie, albo coś tam jescze innego. Przemyśl wszystko na spokojnie i podejmij decyzję. Tak jak napisała agusiaczek "Jeżeli to był któryś raz- nie warto, bo jest wielkie prawdopodobieństwo, że się powtórzy."

domcia120
16 listopada 2008
Na pytanie dlaczego dopuszczamy się niewierności trudno odpowiedzieć. Jest wiele przyczyn. Zdradzamy, bo czujemy potrzebę bycia kochanym i pożądanym, a nasz aktualny partner tego nie okazuje. Sama ciekawość doznań seksualnych z kimś innym może przyczynić się do niewierności. Inną grupą osób podatnych na zdradę, są ludzie, którzy przez całe życie poszukują doskonałego kochanka. Nigdy nie są wierni, gdyż stale mają nadzieję, że trafi się coś lepszego od tego, co mają.
W poważną przygodę miłosną człowiek prawie zawsze angażuje się świadomie, nawet jeżeli sam siebie przekona, że było to całkowicie spontaniczne i nieoczekiwane. Nawiązujesz romans, ponieważ twój stały związek nie daje ci pełnej satysfakcji i masz nadzieję, że właśnie ta przygoda stworzy Ci możliwość zaspokojenia nie spełnionych potrzeb seksualnych. Z drugiej strony, przypadkowe przygody są czasem efektem sprzyjającej okazji, któreś z was wyjechało, jesteś sam i przypadkiem spotkałeś kogoś pociągającego, interesującego. Myślę, że tego rodzaju zdrada nie jest symptomem jakichś kłopotów w waszym związku. Po prostu - okazja czyni złodzieja.

dnmMili
23 lipca 2009
powiem że facet widocznie jej nie kocha, albo po prostu nie potrafi nad sobą panować (tak co niektórzy się tłumaczą)...