Strona główna > Grupy > Zdrada > Zdrada
Zdrada
Zdradził mnie/Zdradziłam go

Zdrada

(?)
12 sierpnia 2008
wszyscy wiemy czemu zdradzaja faceci, bo to emocjonalni popaprancy ktorzy nie umieja kochac, ale dlaczego zdradzaja kobiety ?? co kieruje kobietą ktora szuka romansu ??

Ela
12 sierpnia 2008
Przede wszystkim, dlatego, że nagle przekonała się, że facet nie spełnia jej oczekiwań. Może go kochać, nie potrafić zyć bez niego, ale jak nie zadawala jej w pełni to duzy % na zdradę.

margo
12 sierpnia 2008
Elu,zgadzam sie z Tobą.Myślę,że kobieta sklonna jest do zdrady,kiedy mężczyzna z ktorym dzieli życie przestaje ją szanowac,nie docenia jej..Wtedy kobieta przy takim facecie nie czuje się wartościową,100%kobietą i...zaczyna uwazniej sluchac komplementów od innych mężczyzn,a później....różnie z tym bywa.

margo
12 sierpnia 2008
Chcialabym jeszcze dodać,że kobiety częściej zdradzają emocjonalnie(tzn romansują z mężczyzną,kokietują,ale trzymają dystans jeśli chodzi o sex),natomiast mężczyźni częściej zdradzają dla samego seksu.Przepraszam Panów,ktorzy są wrazliwi i wierni:)

(?)
12 sierpnia 2008
kobiety szukają uznania w oczach faceta,a jeżeli nie widzą go przez dłuższy czas w oczach męża zaczynają szukać gdzieś indziej a facet potrafi zrobić z tego użytek i zaciągnąć do łóżka.Są też kobiety które zdradzają dla własnej satysfakcji

(?)
12 sierpnia 2008
kiedys to bylo nie do pomyslenia zeby kobieta zdradzila, od tego byli faceci, to zawsze oni byli tymi zlymi przez ktorych rozpadaly sie malzenstwa, a teraz nie bala bym sie zaryzykowac stwierdzenia ze kobietom zdarza sie dopuscic do zdrady prawie tak samo czesto jak facetom, czy to wynika z rownouprawnienia ??

margo
12 sierpnia 2008
Nie wiem czy chodzi o równouprawnienie,ale ogolnie zauważalna jest pewna "rozwiązłość"..Kiedyś dziewczyny bardziej się szanowały,a dziś?Pracuję z nastolatkami i bywaly takie sytuacje kiedy chlopcy prosili mnie,żebym porozmawiala z dziewczynami,które...przepraszam za wyrazenie"włażą im w rozporek".

(?)
13 sierpnia 2008
a ja mysle ze kobiety szybko sie ucza...od facetow i czesto niestety zdrada wynika z zemsty na partnerze

(?)
14 sierpnia 2008
A może kobiety też czegoś potrzebują od życia, też chcą być doceniane.I jeżeli nie robi tego mąż , to dobry jest w tym kochanek

(?)
15 sierpnia 2008
dokladnie tak !jesli w domu slyszy sie tylko to ze jestes do niczego ,i maz nie potrafi docenic tego ze sie starasz malo tego swoich wad nie widzi a ciagle wytyka ci to czy tamto zapomina ze zone tez czasem trze ba przytulic czy zwyczajnie sie z nia pokochac od czasu do czasu...wtedy znajdzie sie "przyjaciel" ktory zrozumie,ptrzytuli...do cudzego lozka wtedy droga staje sie bardzo krotka. kobiety czesciej zdradzaja z emocjonalnej potrzeby ciepla i zrozumienia od czlowieka plci przeciwnej niz tak poprostu dla seksu choc pewnie i takie tez sa

Haraga
15 sierpnia 2008
a mi się podobają faceci w garniturach, ale swojego męża bym nie zdradziła, tylko że lubię popatrzyć

(?)
15 sierpnia 2008
ja nie mam meza i sie dobrze z tym czuje :D

malastka
18 sierpnia 2008
Hmmm...Kobiety,jak i faceci bywaja rozne...Mysle,ze najczesciej przez zdrade sie dowartosciowuja,potwierdzaja swoja atrakcyjnosc.Przykre,jesli poluja na cudzych mezow...

(?)
18 sierpnia 2008
kobieta ktora zdradza raczej nie szuka cudzego meza chyba ze sie w jakims zakocha, bywa i tak, ale racja kobiety wolne ktore poluja na zajetych facetow powinny zostac kamieniowane, gdzie babska solidarnosc przeciwko facetom :D

anula3612
18 sierpnia 2008
KOBIETA SZUKA ROMANSU GDY JEST JEJ ZLE W ZWIAZKU , GDY PARTNER JA ZANIEDBUJE I OLEWA A DRUGA PRZYCZYNA ZDRADY U KOBIET JEST PO PROSTU MLOSC - ZAKOChu[***]E SIE I TYLE ALE NIE BEZ POWODU.GDYBY BYLA DOCENIANA PRZEZ MEZA NIE SZUKALABY KOCHANKA.

(?)
21 sierpnia 2008
a co z facetami polujacymi na cudze zony???

(?)
21 sierpnia 2008
tego nie pojme bo wiadomo ze facet zazwyczaj ale nie zawsze jak zdradza szuka mlodszej a najlepiej wolnej panny, a do tego solidarnosc plemnikow nie istnieje, wiec po facetach mozna sie spodziewac wszystkiego, sa nie obliczalni bo mysla glowka a nie glowa :/

(?)
21 sierpnia 2008
no wlasnie nie zawsze i powiedzialabym ze znam mnostwo takich ktorym nie przeszkadza ze kobieta jest mezatka. mysle ze jest tez tak ze jak im babka wpadnie w oko to nie ma znaczenia czy wolna czy zajeta:)

(?)
22 sierpnia 2008
i jak to faceci nie licza sie z nikim, chca ta kobiete i beda ją mieli

(?)
10 września 2008
jesli facet zdradza kobiete jest to oznaka ze nie kocha to jest prosta odpowiedz na to pytanie a co do drugiego kobiety szukaja romansu jesli nie sa zaspokojone w swoim zwiazku