Strona główna > Grupy > Zdrada > jak...
Zdrada
Zdradził mnie/Zdradziłam go

jak...

Kadaru
6 lipca 2011
Dziewczyny! Jak mam sprawdzić wierność swojej dziewczyny, ostatnio czuje że coś jest nie tak. A zapewnia mnie że niby wszystko jest ok, ale nie jest tak jak kiedyś... Jak można sprawdzić czy ona z kimś innym nie kręci?? Pomocy znowu :D :*
Uwaga! mężczyzna!

Merc
6 lipca 2011
sprawdź przeglądarke internetowa (historie), nie mam innych pomysłów, nigdy nie byłam w takiej sytuacji...

pielegniarka86
7 lipca 2011
możesz sprawdzić telefon, komputer, ale może po prostu już pierwszy szał minął...

paja76
7 lipca 2011
Hej.Jak wyżej dziewczyny pisały sprawdzić możesz tel czy kompa.Ale może teraz Ona chce się odgryżć za Twój numer z koleżanką??Była zazdrosna co pamiętam jak ostanio pisałeś,więc może chce abyś to samo poczuł??Choć te metody są strasznie dziecinne,ale kobiety mają różne pomysły.Pozdrawiam.

Merc
9 lipca 2011
Kobiety są czasami uroczo wredne, po prostu, nie koniecznie dziecinna zabawa...
Jeśli będziesz sprawdzał jej telefon to pamiętaj żeby Ciebie nie przyłapała w żaden sposób... A może jej nie sprawdzaj, bo ona na to tylko czeka (jeśli chce się odgryźć) i weź jej zrób jakąś kolacje, później śniadanie, bądź kochany, miły...

Kadaru
9 lipca 2011
Kochany i miły to jestem cały czas :D a sms nie sprawdzam bo moze je usuwać... co ma być to będzie :) Dzięki dziewczyny :*
Uwaga! mężczyzna!

Mimi
28 lipca 2011
no jest coś w tym , że kobiety lubia zwracać na siebie uwagę , ostatnio wpadła mi w ręce ksiązka a właściwie poradnik "jej zdrada" wydawnictwa alehistorie.pl i tam dokładnie sa opisane historie kilku osób, które przezżyły zdradę ukochanej osoby, sa rady jak radzić sobie z takim problemem w związku, może coś by Cię tam zainspirowało i pomogło na chłodno ocenić sytuację