Strona główna > Grupy > Zdrada > Problem z wiernością .
Zdrada
Zdradził mnie/Zdradziłam go

Problem z wiernością .

domcia120
16 września 2010
Cześć dziewczyny :* Mój problem polega na tym , że z moim chłopakiem jestem już dość długo dopiero przy takim długim związku zauważyłam , że mam problem z wiernością ... Już raz go zdradziłam - wybaczył ... ale teraz znowu poznałam fajnego chłopaka i nie mam żadnych zahamowań żeby się z nim spotykać ale jest mi trochę głupio . nie chcę z nim zrywać bo jest dla mnie na prawdę bardzo dobry i widzę że mnie kocha ... Czy powodem mojego zachowania może być to że w poprzednim związku to ja byłam okłamywana i zdradzana przez osobę którą bardzo kochałam . Już kiedyś wam nawet pisałam o chłopaku który zdradził mnie z moją przyjaciółką na moich oczach ... Wydaje mi się że już nigdy nikogo nie pokocham i że jestem obojętna na takie sprawy ...

SummerOblivion
17 września 2010
nie ma się co szczerze mówiąc tłumaczyć mam wiele znajomych które zdradzają bo właśnie spotkały jakiegoś fajnego kolesia i ot tak to zrobiły a wszystkie miały bardzo różną i różnista przeszłość. Zrobiłaś i koniec. To że on Cie dobrze traktuje nie gwarantuje dobrego związku. Musisz tez go kochać. Jeżeli go nie kochasz to dla dwojga lepiej żebyś z nim rozstała się. Może po prostu musisz by jakiś czas wolnym strzelcem i zobaczyć jak to jest trochę być samą... wtedy nie będziesz musiała nikogo okłamywać, ranić ani nie będziesz miała poczucia winy. Jak stwierdzisz ze jest czas już na coś poważniejszego (albo podczas podrywu przez przypadek spotkasz tego jedynego :) wtedy się zdecydujesz ew związek :) pozdrawiam :-*

Lidka
22 września 2010
a Ty go kochasz?

domcia120
24 września 2010
sama nie wiem ... zależy mi na nim .

Meandra
1 grudnia 2011
Czytając Twoją wypowiedź, dochodzę do wniosku, że książka "Jej zdrada" jest dla Ciebie stworzona (możesz ją kupić na alehistorie.pl). Są tam opisane właśnie przypadki różnych zdrad, oraz motywy jakie kierują kobietami. Może Ci się ona naprawdę przydać.