Strona główna > Grupy > Zdrada > zdrada
Zdrada
Zdradził mnie/Zdradziłam go

zdrada

perelka27
28 listopada 2009
co jest dla was zdradą?

Adka
30 listopada 2009
Zdrada...nie przyjemna sprawa...Doznalam ja od przyjaciółki,nie jest to temat zbytnio chetny do rozmowy,iż zdrada boli....
Tak szczerze to zdrada chyba najbrdziej daje nam popalic.Kochasz kogos calym sercem,planujesz z tą osoba przyszlosc,ufasz jej,a on? On okazuje sie,ze ma inna...To jest straszne....Mnie facet nie zdradzil i mam nadzieje,ze nie spotka mnie to,ale zycie jest zyciem,i nie mamy na nie zbytnio wplywu:-(
A dkaczego zadalas takie pytanie? Masz jakis problem?Pytaj,pomozemy:-)

domcia120
1 grudnia 2009
Powiem szczerze , ża drada strasznie boli nie ważne czy ze strony przyjaciółki czy chłopaka sama się o tym przekonałam i nikomu nie życzę ...

kamila
1 grudnia 2009
A ja szczerze nie wiem, czy zostałam zdradzona, jeśli tak, to wolę nie wiedzieć, bo wtedy nie boli, ale jestem z kolei zazdrośnica :) moja okropna wada, więc zdradą jest, gdy MÓJ facet miałby dwuznacznie patrzeć na inną, czy co gorsza dotykać! Nie no świruję ;))) hehe, zdradą jest, gdy ktoś potajemnie, za Twoimi plecami zadaje najmocniejszy cios w głowę i w serce. Jesteś bezbronna i oddana osobie, a ona Cię krzywdzi i to każdy może interpretować jak chce. Nie chciałabym nikomu narzucać swojego zdania w tej kwestii, ale wiemy co Nas zaboli.

greniaaa
3 grudnia 2009
Zdradą jest to, kiedy puścisz się z mleczarzem, a ten kasuje za mleko wciąż tyle samo.

SummerOblivion
16 grudnia 2009
zdrada to kłamstwo przyjaciela w które wierzysz bezgranicznie, kochasz te osoba spedzasz z nia tyle czasu a tu wszystko okazuje się być jednym wielkim fake`em
zdrada przez chłopaka to jakikolwiek kontatkt fizyczny z inna dziewczyna (mam nadzieje ze się nie przekonam jak to boli)