Strona główna > Grupy > Zdrada > Pomocyy !
Zdrada
Zdradził mnie/Zdradziłam go

Pomocyy !

xxxa
18 sierpnia 2009
hej :)
Pomózcie juz psialm on mnie zdrradzał i nadal kocha . ale zdradził i boje sie z ejak wroce to bedzie robił to nadal..:(
chce zeby docenił co sracił i nigdy wiecej nie zdradził .. jutro ide na urdoziny kolezanki takie doscy skromne i sie dowiedzialm ze on ebdzie poradżcie mi co robić chcilm wyrostowac włosy super sie ubrac ide z przyjaciółka i ona mówi ze ebdzie mnie wspierała.. poradźcie mi co robić ?? bo tesknie za nim. nigdy do nikogo nie czułąm tego co do niego, on tez mi to mówil,, ale to typ ze czuje sie najwazniejszy i wszyzstko musi byc po jego myśli.. tym razme ja chce zbey poczuł sie tak jak ja i jesli napowaznie zalezy neich sie stara a wrecz błaga a jesli nie to nara !
Co robić?????/ :(

domcia120
18 sierpnia 2009
nie wiem daj mu miesiąc ? Jeśli po tym czasie będzie się nadal starał to spróbujcie jeszcze raz i postaw mu pewne warunki żeby znowu nie czuł się swobodnie ... A jak i to nic nie da to odpuść go sobie

xxxa
18 sierpnia 2009
chyba masz racje wielki dzięki;*

alexandraa13
27 sierpnia 2009
myślę że jeśli zdradził raz...
zrobi to po raz kolejny.
niestety tacy są faceci.
na twoim miejscu też bym tęskniła za nim
ale niestety trudniej Ci będzie jeśli już dasz mu ten miesiąc,będzie dobrze .
to pewnie będziesz bardzo go pilnowała a faceci tego nie lubią nawet jeżeli trzeba...
więc na twoim miejscu no nie wiem może odpuść sobie... bo taka miłość nie przetrwa raczej...

Adka
28 sierpnia 2009
Ci mezczyzni....ile my kobiety musimy wybaczac..Nie wiem co postanowiłas,ale POWODZENIA!!!