Strona główna > Grupy > Ciąża > Seks...
Ciąża
Czyli najciekawsze 9 miesięcy z życia kobiety

Seks...

(?)
15 czerwca 2009
Dziewczyny mam pytanie czy czeste kochanie sie moze miec jakis wpływ na zapłodnienie???????

Maery
15 czerwca 2009
No wiesz, zazwyczaj jest tak że jak się tego nie robi wcale to raczej nie zajdzie kobieta w ciążę, a jak to robi no to jednak już ta szansa jest :)

Kasienka1979
16 czerwca 2009
Ogólnie częste kochanie się z partnerem nie ma wpływu na zapłodnienie jesli się zabezpieczacie. Jesli kochacie sie bez zabezpieczeń to ryzyko zajscia w ciąze sie zwieksza i to bardzo :)

(?)
18 czerwca 2009
No wlasnie w tym problem ze ja nie moge zajsc w ciaze:((

Deijaneira
19 czerwca 2009
Ja od września nie mogę zajść. Oszaleć można...

LaaLaLaa
21 czerwca 2009
Wydaje mi się że tak , ponieważ czym więcej tym wieksza szansa na zajscie w ciąze
Uwaga! mężczyzna!

(?)
24 czerwca 2009
Ale chodzi mi tu o uprawienie seksu codziennie po kilka razy...

domcia120
25 czerwca 2009
Na pewno tak ;) Też zależy od tego jak się zabezpieczacie ...

(?)
29 czerwca 2009
znam ten bol ...tez dlugo sie staralismy i dopiero po pewnym czasie jak juz emocje troszke opadly i nie zalezalo mi tak strasznie, ze az obsesyjnie wtedy sie okazalo ze bede mamusia:) i sprawdzily sie pogadanki. i porady wszystkich:)..eeee zajdziesz jak przestaniesz o tym myslec:)

agatha
4 lipca 2009
Zgadzam się absolutnie z marta7...dopóki o tym cały czas myślałam i staraliśmy się to nic nie było, a w momencie kiedy zupełnie o tym przestałam myśleć to chwila moment i zaszłam w ciąże :) Szok nie z tej ziemi :D A próbowaliście najlepszych pozycji?? :) Powodzenia. A jeżeli chodzi o kochanie się kilka razy dziennie to raczej to nie ma większego znaczenia, musisz trafić na swoje dni płodne i wtedy próbować.

abpjpjp
6 lipca 2009
nie ma znaczenia ile razy kochacie sie
wazne kiedy. moja pierwsza ciaza to jeden raz.
tej nocy nie chcialo nam sie zabezpieczyc.potem juz zabezpieczalam sie mimo to okazalo sie ze zaszlam.