Strona główna > Grupy > Ciąża > Ciąza??
Ciąża
Czyli najciekawsze 9 miesięcy z życia kobiety

Ciąza??

(?)
26 kwietnia 2009
Mam pytanie? W jakij pozycji najlepiej jest zajsc w ciaze???

Maery
26 kwietnia 2009
W każdej ;) Kobiety dla pewności po wszystkim leżą z nogami do góry ;)

agusiaczek
26 kwietnia 2009
Słyszałam, że na pieska, bo wtedy jest głębsza penetracja. Ile w tym prawdy... nie mam pojęcia.

SummerOblivion
27 kwietnia 2009
Opinia lekarza: pozycja klasyczna,
sądze również że pozycja od tyłu- tak jak mówiła Aga- pozwala na głęboką penetrację.
Słyszałam również że nogi do góry pomagają, orgazm kobiety i nie należy iść po stosunku do toalety ;) ale ile w tym prawdy :P :P :P

Maery
27 kwietnia 2009
Tak tak, najpierw kończy Pan potem Pani :) Nóżki do góry żeby pupa była wyżej i tak poleżeć z 15 min minimum. Tak się starałam o pierwsze dziecko, drugie nas zaskoczyło więc z doświadczenia wiem że wystarczy się kochać :D A jak ma być to nawet szybka wizyta w toalecie nie pomoże :D

(?)
4 maja 2009
ja wszystkiego probowalam:)niekiedy sama sobie nie wierzylam, co wyprawiam:)wszystko szlo,nawet zabbobonom nie odpuscilam(zbieranie dydkow, zloto pozyczalam cuda na kiju:):):):)przez rok tak szalalam a potem, gdy przestalam tak intensywnie o tym myslec zaszlam w ciaze bez "cudownych "sposobow:):):)

Maery
8 maja 2009
Zazwyczaj jak się nie myśli to dzieci z tego wychodzą :D

Helena
10 maja 2009
Dziewczyna1230, a długo już się staracie? Bo pozycja to niewiele ma z tym wspólnego. Jak Wam długo nie wychodzi, to myslę, że powinniście wybrać się do lekarza. My staraliśmy się ponad rok i żadna pozycja nie była wystarczająco dobra. W końcu pomogło nam dopiero leczenie w invicta.

Maery
11 maja 2009
Moi znajomi starali się dwa lata, bardzo dokładnie się przebadali oboje i wyniki były super, czasami trzeba poczekać.

daria
22 maja 2009
cześć dziewczyny, ja też mam z tym problem :( staram się z partnerem od roku i nic :( miałam robioną laparoskopię, wyszło wszystko dobrze. Z narzeczonym też wszystko ok, lekarz nie umie mi powiedzieć co ze mną nie tak. Teraz mam brać tabletki wzmagające płodność...

daria
22 maja 2009
próbowaliśmy każdej pozycji i nogi do góry też!! i co? i nic!

(?)
15 czerwca 2009
Tez to prbowałam i nic... :(( ja juz nie wiem co robic :( 8 miesiecy juz sie staramy :(

(?)
8 lipca 2009
UDAŁO NAM SIE !!!! :):):):):):)

wikonwi
21 lipca 2009
Drogie Panie .Gdybyście chodziły na lekcjęwychowania seksualnego to byście miały mniej tego typu kłopotów.Niestety wylęknieni politycy wszystkich obcii bojoncy się pruderyjnego ,konserwatywnego kościoła spowodowało to że ratunku szuka się w zabobonach.Jesli ma dojśc do zapłodnienia to żadna zpozycji tego nie gwarant€je. Obecne Pań klopoty wynikają z ogulnej rozszeżajoncej się tenndencii.powinnyscie gardziej aktywnie walczyć o invitro Pozdrawiam.
Uwaga! mężczyzna!