Strona główna > Grupy > Ślub > Wpadka-żenić się czy nie?
Ślub
Ślub, wesele, poprawiny, przygotowania itp
Wszystko co dotyczy tej pięknej ceremonii.

Wpadka-żenić się czy nie?

ana26
8 grudnia 2008
jak myślicie?

SummerOblivion
8 grudnia 2008
Jezeli nie łączy Cie nic z osobą z którą "wpadłaś" to nie! Nie ma sensu takie cos wg mnie. Równie dobrze można wychowywac dziecko kiedy nie jesteście małżeństwem. Wystraczy trochę zgodności i to aby dziecko miało kontakt z obojgiem :] Przykładem jest moja koleżanka która wychowuje swojego malca bez ojca. Dziecko ma dobry kontakt z ojcem ale wie ze "mamusia nie bedzie z nim ale oboje mnie kochają"- jak to mówi :P Gorzej by bylo gdyby sie wychodziło za mąż "na siłę" - napewno by to nie wypaliło. Męczylibyście sie, a potem by doszło do rozwodu co by jeszcze bardziej odbiło by sie na dziecku.

Deijaneira
8 grudnia 2008
Jeżeli to ma być tylko i wyłącznie z powodu ciąży, to nie.

domcia120
8 grudnia 2008
znam taki przypadek
byl w mojej rodzinie ...
i z doswiadczenia wiem ze dlugo takie zwiazki nie trwaja...
poczekajcie jeszcze z decyzja slubu;]

malastka
8 grudnia 2008
N I E !!!!!!

agusiaczek
8 grudnia 2008
Kobiety wychodzą za mąż...

Ela
10 grudnia 2008
Nie warto przez wpadke brać ślubu, najlepiej poczekać, kiedyś była to koniecznośc, bo co powiedzą ludzie, a teraz? :) ludzie żyją ze sobą bez ślubu po kilkanaście lat.

Nie śpiesz się

pleasure
10 grudnia 2008
NIEEE!!!!!
Moi rodzice wpadli - ja jestem wpadką ;]
Nie wzięli ślubu i to było naprawdę dobre posunięcie!

ana26
11 grudnia 2008
a ja miałam zupełnie coś innego na mysli...myślałam że to się nie wysłało:-)Przepraszam:-)

dgszary
15 grudnia 2008
Widzisz perspektywy i miałas wpadke z sensowna osoba, z ktora faktycznie można budowac zwiazek - to pomieszkajcie troche razem i jak bedzi eok, to wezcie slub. Jesli osoba sie nie nadaje na ojca i parntera do konca zycia - to mie ma co..

monika187
29 grudnia 2008
Jak nic do siebie nie czujecie to daj sobie spokój.. Moja kol. miała też wpadkę, nie chciała się z nim hajtać i po kilku latach wyszła za miłość swojego życia mimo dziecka kilkuletniego i teraz jest happy, niedawno urodziła już drugie..

panienka
1 stycznia 2009
jeśli to ma być jednyny powód. daj sobie spokój.

barka81
5 stycznia 2009
jeżeli jest znak ??? to poczekaj, ciąża to nie choroba, a samotne matki świetnie sobie w życiu radzą, urodzisz dziecko, zobaczysz... jak zasłuży i sprawdzi się w roli tego, który ma zaszczyt być przy Tobie - będzie ślub:-)