Strona główna > Grupy > Ślub > welon i krawat
Ślub
Ślub, wesele, poprawiny, przygotowania itp
Wszystko co dotyczy tej pięknej ceremonii.

welon i krawat

pleasure
8 października 2008
Podobno jak panna na weselu złapie welon, a kawaler muszkę lub krawat to do roku mają się pobrać... Wierzycie w to? ;P
Spełniła się komuś ta wróżba? ;P

Ela
8 października 2008
;] raczej to nie wróżba, Mój brat miał chyba 13 lat i chwycił muszkę ;D , ale jak dotąd nie ożenił się i nie miał dziewczyny tak na stałe. ( teraz ma 24lata ;])

Jak dla mnie to tylko dobra i wesoła zabawa na ślubie ;]

agusiaczek
8 października 2008
Miałam 21 lat kiedy na głowę spadł mi welon u koleżanki na weselu...teraz mam 26 i nadal jestem panną ;-) Więc to tylko takie przesądy.

(?)
8 października 2008
mi nigdy nie udało się złapać welonu a jestem mężatką:) to tylko zabawa

laos
8 października 2008
W każdym przesądzie jest zairenko prawdy w końcu to weselna legenda :)

pleasure
8 października 2008
hehhe. bo ja ostatnio łzapałam welon i starsza babcia (ok 80 lat) powiedziala ze do roku slub na 100% ;P
Wierzyc mi sie nie chce;)

Ela
8 października 2008
:) WIARA czyni Cuda.

laos
8 października 2008
No tak tylko też nie przesadźmy z wiarą. Ja z reguły usuwam sie jak najdalej od lecących wiązanek welonó i temu podobnych obiektów latających.

Brzoskwinia
10 października 2008
heheh nie kręcą mnie wesela. Nie lubię tego typu uroczystości i obrządków. także nie wierzę. I szczerze nigdy nie slyszalam zeby sie sprawdzilo...przynajmniej w mojej rodzince;)

pielegniarka86
12 października 2008
Ja złapałam welon w lipcu na weselu i jak narazie to nie mam obrączki na palcu,ale jeszcze mam czas... :) W ogóle wesela są fajne :)

amagata
27 października 2008
Pewnie to tylko przesąd ale kto wie. Może jak się bardzo będzie tego chciało i sie złapie welon to sie będzie niedługo bawiło na własnym weselu:)Wiara w takie rzeczy jeszcze nikomu nie zaszkodziła także może i nam nie zaszkodzi.

Ela
5 listopada 2008
amagata masz całkowitą rację ;]
dodatkowo jak złapiesz możesz podejść z welonem do swojego partnera, czyli faceta i mu pokazać ;D może się nakręci hehe