Strona główna > Grupy > Ślub > W czym na wesele???
Ślub
Ślub, wesele, poprawiny, przygotowania itp
Wszystko co dotyczy tej pięknej ceremonii.

W czym na wesele???

(?)
14 lipca 2008
Mój brat bierze ślub pod koniec września. Byłam tylko na jednym weselu, więc nie wiem jakiego kroju i koloru wybrać sukienke. Jestem ciekawa Waszego zdania:)

(?)
14 lipca 2008
Przede wszystkim musisz wiedziec w co się nie ubierac na wesele.Wielkim nietaktem jest ubrac się na biało ponieważ ten kolor zarezerwowany jest wyłącznie dla panny młodej.
To oczywiste,że każda kobieta chce wyglądac zjawiskowo,ale pamiętaj o tym,że to nie Twój wielki dzień.

Ela
14 lipca 2008
Klasyczne sukienki to : mała czarna, od kilku lat urzymują się bordowe/czerwone sukienki, dalej na topie jest gorset.

jak napisała osoba niżej, nie ubieraj białej sukienki, ani zbyt wyzywającej. TO dzień pary modej a nie wybieg.

Zachowaj gracje i kunszt ;]

PAMIĘTAJ O WYGODNYCH BUTA I POGODNYM NASTROJU ;]

(?)
14 lipca 2008
Ja stawiam na wygodę.Będziemy sie bawić poł dnia i całą noc,więc i strój i buty muszą być takie,żeby nie dały nam sie we znaki po dwóch godzinach.Moja propozycja to spodnie i może jakaś tuniczka.

(?)
14 lipca 2008
http://www.trendylook.pl/sklep/ubrania/sukienki prawie wszystkie mi sie spodobaly:)bo lubie odwazne kolorki :)jeśli nie lubisz ,spójrz na pierwsza (krem+czern) , cala czarna i kolorze czekolady:):):) naprawde ladne i ceny nie z kosmosu:):):) pozdrawiam

(?)
15 lipca 2008
Dziękuję serdecznie za cenne rady, na pewno z którejś skorzystam:)

(?)
17 września 2008
Jadę w delegacji na wesele koleżanki z pracy.Mam piękna koronkową sukienkę ,tyle ,ze czarna .Słyszałam ,że nie wypada ostatnio iść na wesele w czarnej sukni .Czy to prawda i dlaczego wymyśla sie takie bzdury.Czarna sukienka zawsze jest najbardziej elegancką.

dnmMili
25 lipca 2009
Idź do sklepu, a tam jest taki wybór że raczej nie powinnaś mieć problemu. Kobiety tam pracujące na pewno doradzą :P