Strona główna > Grupy > Ślub > Orkiestra
Ślub
Ślub, wesele, poprawiny, przygotowania itp
Wszystko co dotyczy tej pięknej ceremonii.

Orkiestra

Adka
26 marca 2010
Witam was kochane!
W sumie pytanie kieruje do osob,ktore mialy juz wesele,i moze mialyby jakas fajna orkiestre,godną do polecenia?
A moze reszta ma w rodzinie jakąs ZAJEFANA ORKIESTRE?
A drugie pytanie brzmi takie,ze obracam sie w gronie osob juz dawno po slubie,w rodzinie kazdy tez jest po slubie,i tak prawde mowic uzmysłowiłam sobie,ze przy rzucaniu welonu,nie ma kto go złapac,bo nie bedzie żadnej panny.I co teraz?
Mama mowi,ze ominie sie ten etap,ale ja tak chcialam rzucic welonem....:-(
Moze cos doradzicie?

Merc
26 marca 2010
Możesz zrobic, że kto złapie dostaje litra, albo coś takiego jak na konkursach, albo że dostanie ' premie' jakieś zadanie do zrobienia z mężczyzną ^^ (który złapie muchę/krawat)

Szczęścia !;**

TilkaA
27 marca 2010
Witaj Adka;)
Ja mam orkietre naprawde godna polecenia,tyle ze pewnie daleko od Ciebie.Grali u nas i polecilismy ja paru innym osoba bo sa ZAJEFAJNI!!!!!!!! i do dzis nam dziekuja za namiary ;))))))
zespol BIS moze gdzies slyszalas o nim? napisz gdzie mieszkasz to zapytam czy jest mozliwosc dojazdu!!!!
Jesli chodzi o welon to faktycznie ciezka sprawa,moze choc jedna panienke znajdziesz......
ale ja zapytam Bisu co oni w takich sytuacjach proponuja...

Glowa do gory cos wymyslimy;)

Adka
29 marca 2010
No ja jestem z WLKP. dokładniej z Poznania.
Jesli chodzi o ten welon,no to załamka:-(

tilka
29 marca 2010
Odzyskalam konto a wtedy pisalam z nowego ktore zalozylam.Wiec Adko wyslalam Ci priva.zrobisz jak uwazasz.

pozdrawiam

just89
17 maja 2010
chcesz namiary na mega fajna orkiestre? ja na swoim weselu mialam METRUM ( http://www.websterdesign.eu/projekty/metrum/historia2.php)
wybieralismy zespol w ciemno co prawda ale bylo warto bo lepszego jeszcze nigdzie nie slyszalam... bardzo czesto maja koncerty w pobliskij bardzo znanej dyskotece (discoplex a4)
goscie na naszym weselu byli zachwyceni zespolem. potrafili zmotywowac gosci do wspolnej zabawy (nikt nie siedzial podczas imprezy), duzo sie dzialo a niektore zabawy byly tak smieszne ze az przepona bolala ze smiachu.... ;)