Strona główna > Grupy > Ślub > Suknia ślubna i dodatki
Ślub
Ślub, wesele, poprawiny, przygotowania itp
Wszystko co dotyczy tej pięknej ceremonii.

Suknia ślubna i dodatki

Deijaneira
25 lipca 2009
A ja znowu ślubne tematy poruszam :D
Jakiś czas temu pisałam, że wymyśliłam sobie czerwono-białą suknię ślubną. Znalazłam inną, w kolorze ecru - weszłam do salonu, zobaczyłam przepiękną suknię, przymierzyłam i powiedziałam" Tak, to ta!" Jest przepiękna! Kilka dni temu ją odebrałam. Teraz szukam dodatków. Największy problem mam z butami - rozmiar 41-42. Muszę mieć płaskie buty, max. 2,5 cm. Obleciałam już chyba wszystkie sklepy w moim mieście i nic nie znalazłam! Były ładne buciki, ale na wysokich obcasach, a takich mieć nie mogę. Polecicie jakiś sklep internetowy? Byłam już na kilku stronach, ale nic mi się nie podobało :(

dnmMili
25 lipca 2009
hmm ja osobiście polecam allegro :)

tilka
25 lipca 2009
www.miszmasz.net
Sprobuj tam poszperac a noz cos wynajdziesz
www.butyslubne.com.pl/buty_ecru-k-6-pl.jsp - albo tu powodzenia

domcia120
28 lipca 2009
Ja bym w internecie nie kupowała butów jeszcze ślubnych ... mogą nie byc takie jak się wydawały na stronce .. wybierz się do jakiegoś miasta obok może tam coś znajdziesz ..;)

Deijaneira
31 lipca 2009
Ehhh, Domcia, to nie takie łatwe. Objeździłam już całą Gdynię, Sopot, Szukałam w Gdańsku i jest dramat: to, co jest dobre na moją wielką stopę, jest na wysokim obcasie, a takie odpadają :( Jestem mocno ograniczona czasem: pracuję do 16 i nie mam kiedy tych butów szukać :( Zostało 7 tygodni do ślubu, a ja ciągle nie mam butów. Skończy się na tym, że pójdę w trampkach :D

natural
25 maja 2010
A ten link, który podała tilka? Tam masz fajne buciki, nawet nie na takim wysokim obcasie. Zawsze możesz też poszukać odpowiednich bucików na wesele w internecie, np. na aukcjach. Szczerze ci powiem, że na mój gust, to tak będzie najlepiej, bo w sieci można naprawdę wszystko znaleźć, nawet na największe stopy. Moim zdaniem nie ma się co bać, wszystko się ułoży i na pewno znajdziesz odpowiednią parę.

AsIa1230
2 lutego 2011
Hej, moim zdaniem mozesz kupic buty na wysokim obcasie jak juz nie ma na 2,5 cm isc w nich na slub a na sali ubrac jakies biale balerniki i sprawa załatwiona:P kto Ci tam bedzie na sali patrzyl jakie masz buty:P