Strona główna > Grupy > Sprawy kobiece > jak opóźnic okres?
Sprawy kobiece
Jestem kobietą.

jak opóźnic okres?

oNa19
13 października 2008
jak w temacie, ale prosze o rady bez pójścia do ginekologa

Ancia1996
13 października 2008
Bez ginekologa się nie da bo każdy ma inny organizm.

monim
14 października 2008
Witam. Jeśli bierzesz tabletki antykoncepcyjne to po zakończeniu jedengo opakowania nie robisz przerwy 7 dni tylko od razu zaczynasz następne opakowanie i albo wybierasz do końca 2 opakowanie i wtedy dostajesz okresu albo przerywasz 2 opakowanie kiedy chcesz/możesz dostać okresu i wtedy go dostajesz. Tylko co 1 metody to skuteczność tabletek jest zachowana a co 2 to nie mam pewności. Innych metod nie znam i nie wiem czy takowe są.
Pozdrawiam

pielegniarka86
14 października 2008
Jeśli bierzesz tabletki to weź jedno i drugie opakowanie nie robiąc przerwy 7- dniowej.

oNa19
14 października 2008
nie biore tabletek a chce opoznic okres ktory ma nadejsc za tydzien ;/ chyba nie da sie tego zrobic ;/

pielegniarka86
14 października 2008
Niestety nie da się opóźnić okresu,ale polecam tampony, które sprawiają,ze czujesz się jakby okresu nie było :)

Ela
15 października 2008
sądząc po twoim 2 temacie - http://www.limetka.pl/forum/528/Ciekawy_wieczorek/bardzo ci na tym zależy.
Przejdz sie do lekarza ;)

Mogłas raczej pomyśleć o tym by wcześniej go dostać , wtedy byś nie miała okresu na ten dzien ;]

Łatwiej przyśpieszyć okres niż opóznić.

wioleta555
15 października 2008
Nie radzę robić tego typu rzeczy, jest to przede wszystkim nie zdrowe a w przyszłości mogą pojawić się większe problemy.