Strona główna > Grupy > Sprawy kobiece > Ciaza czy infekcja pochwy???...
Sprawy kobiece
Jestem kobietą.

Ciaza czy infekcja pochwy??? POMÓŻCIE...

ona1999
30 sierpnia 2011
Dziewczyny mam pytanie, otóz 8 sierpnia uprawialam z chlopakiem peeting, raz przetarłam chyba sobie reka, gdy mialam jego płyn( ktory raczej juz wyschnał), dodam, ze 10 miałam owulacje..., jestem dziewica.. 24 planowo dostalam okres, troche sie stresowałam, zrobilam test i wyszed negatywny... ale zauwazylam, ze teraz mam taka zołta wydzieline z pochwy, i czuje ból lewego jajnika. Jak myslicie czy ten wykonany test jest wiarygodny? Czy powinnam zrobic go raz jeszcze??? Czy według was to inny powod? Jakas infekcja?? Prosze napiszcze co mysliceie?

agusiaczek
30 sierpnia 2011
Zależy po jakim czasie od 8 sierpnia robiłaś test. Musi minąć co najmniej 14 dni. Jednak jest znikome prawdopodobieństwo, że zaszłaś w ciążę. Stawiam na stan zapalny jajnika. Nie stresuj się tylko mykaj do ginekologa po leki.

ona1999
30 sierpnia 2011
Test robilam tego samego dnia rano, gdy dostałam okres, wiec własciwie równe 14 po owulacji, a 16 dni po naszym spotkaniu.. Wiec zastanawiam sie czy nie wykryłoby wtedy ciazy( gdyby byla)... ? Ponoc w ciazy wystepuja takaze krwawienia, ale przeciez chyba,gdyby to bylo takie własnie krawienie zwiazane z ciaza to test by musiał ja wykryc???

agusiaczek
30 sierpnia 2011
http://www.tipnik.pl/po-ilu-dniach-mozna-zrobic-test-ciazowy/

AsIa1230
9 września 2011
Jak sama piszesz jestes dziewica wiec nie mozesz byc w ciazy :)
a co do wydzieliny to czeka cie wizyta u ginekologa... Pozdrawiam

ola87r
4 października 2011
jak jesteś z Poznania to polecam wizyte u dr Bruszewskiego, porządny ginekolog