Strona główna > Grupy > Sprawy kobiece > choraczy nie ...
Sprawy kobiece
Jestem kobietą.

choraczy nie ...

domcia120
6 marca 2011
Cześć dziewczyny zwracam się do was bo już sama nie wiem co jest grane ...
jakiś miesiąc temu straciłam przytomność nie poszłam do lekarza ...
tydzień temu puściła mi się krew nosem i ustami od tego czasu mam zawroty głowy czuję się osłabiona nie mam siły kompletnie na nic lekarz twierdzą , że to nic groźnego bo robiłam badania krwi i niby wszystko jest ok prosiłam o skierowanie na jakieś głębsze badania ale nic z tego . Czy to jak się czuję jest oznaką jakiejś choroby czy powinnam dać sobie spokój z badaniami i zaufać lekarzom . Dodam jeszcze że jak dostałam skierowanie do szpitala żeby założyli mi tamponadę do nosa z cieknącą krwią czekałam pół godziny aż lekarka łaskawie zejdzie do gabinetu ... :/

Może któraś z was miała już coś takiego ?

sloneczko
7 marca 2011
Skoro badania okej, może to wina ocieplenia - wiosna.
Na początek odpocznij i zadbaj o siebie: więcej śpij (wyśpij się porządnie przez kilka dni), jedz codziennie owoce, pij wodę niegazowaną.
Odpuść sobie na razie imprezy, alkohol, jeśli palisz może czas na rzucenie? ;)
Przy takim dopływnie energii na pewno poczujesz sie lepiej już za 2-3 tygodnie.
Jeśli nie leć do lekarza.

W tym czasie obserwuj swoje ciało, mierz codziennie ciśnienie jeśli masz możliwość (jak nie to poleciałabym kupić sobie to urządzonko, albo pożyczyć).

Merc
7 marca 2011
Słoneczko ma racje :)
Zrób coś dla siebie, odpocznij, relaksuj się, zadbaj o siebie. Zaufaj Polskiej Służbie Zdrowia, może nie działa tak jak powinna, ale lekarzy mamy na prawdę dobrych :)

Adka
10 marca 2011
Hej Domcia!
A powiedz mi może to anemia?
Wiesz jesli masz czas to idz zrob sobie sama badania, oddaj mocz , i z wynikam idz do lekarza rodzinnego.
A moze juz wiesz co i jak?
Pozdrawiam

domcia120
10 marca 2011
Jutro idę do lekarza rodzinnego który ma mi wypisać skierowanie do szpitala na kilka badań po których powinny mi wykryć co jest nie tak ... w końcu się doprosiłam :) jak bd wiedziała co i jak to napiszę .

Adka
11 marca 2011
To czekamy.