Strona główna > Grupy > Sprawy kobiece > Czy to ciaza??
Sprawy kobiece
Jestem kobietą.

Czy to ciaza??

AsIa1230
8 lutego 2011
Hejka dziewczyny... Pisze bo mam problem i juz sama nie wiem co o tym myslec... Od porodu miałam regularne miesiaczki, Jednak teraz sie cos popie*** ;/ Kochałam sie 1 stycznia, i 5 dostałam okres. Teraz powinnam dostac 5 lutego i dzis jest 8 i nadal nie mam... Kolezanka powiedziała ze to jest wykluczone zebym byla w ciazy ale ja sie boje... :(:( Pomocy :(

paja76
8 lutego 2011
Hej.To nie musi oznaczać,że jesteś w ciąży.Pamiętaj,że okres na wiosnę może się albo przesunać na dalszy termin lub możesz szybciej dostać.Poczekaj tydzień i zrób test.Pozdrawiam.

AsIa1230
8 lutego 2011
Skoro tak sadzisz to poczekam, chodz mam stresa jak cholera... ;/

Czarnuleczka
8 lutego 2011
Zrób test sobie... Mi sie spoznial dokladnie 3 tyg i tez mialam stracha ze jestem ale zrobilam test i na cale szczescie jedna kreska...
Po ciazy moze ci sie jeszcze tak dziwnie przesowac.. Ja co prawda po urodzeniu malej zaczelam brac tabl. anty i zucilam je teraz wiec to pewnie przez to mialam taka luke...

AsIa1230
9 lutego 2011
NO tak ale Tobie spoznial sie pewnie dlatego ze brałąs te tabletki, a ja nie biore zadnych tabletek i miałam reguralne co do dnia... a Teraz ;/ dopiero 4 dni go nie ma ale ani mnie brzuch nie boli jak zawsze przed okresem , jedynie co to mnie troche wysypało na twarzy ale to zawsze mam przed okresem no a okresu ani nie widac ani nic... :(

meemooories
9 lutego 2011
http://www.tinyurl.pl?YTspCabe

Czarnuleczka
10 lutego 2011
Ale jesteś po porodzie a z tego co słyszałam kobieta może do 2 lat mieć nieregularne miesiączki bo organizm jest rozregulowany....
A poza tym kochana nie martw sie... Kup test zrób i nap ile widzisz kreseczek :)
Bo nie potrzebnie sama się też nakręcasz :)

AsIa1230
11 lutego 2011
NO jestem po porodzie, i po porodzie przez 8 miesiacy nie mialam okresu. Potem sie pojawil i byl regularny co do dnia a Teraz juz 6 dni nie ma ;/

AsIa1230
13 lutego 2011
JEST OK DOSTALAM OKRES :)