Strona główna > Grupy > Sprawy kobiece > Kolejny mały-duży problem.
Sprawy kobiece
Jestem kobietą.

Kolejny mały-duży problem.

J000000000010
3 sierpnia 2010
Mam pytanie odnośnie okresu...

Czy to normalne , że jest 5 dni szybciej ?
Normalnie mam 8/9 dziś jest 3 a tu niespodzianka...
Zawsze był regularny , to normalne ?
No i strasznie boli ; ( ; /

Merc
4 sierpnia 2010
ja mam zawsze trzy dni wcześniej i zawsze boli.

J000000000010
5 sierpnia 2010
Hmm... Napisałaś : "ja mam zawsze trzy dni wcześniej..."

Nie sądzisz , że to trochę nielogiczne ? Jak możesz mieć zawsze trzy dni wcześniej ? A jeśli już to skąd wiesz , że jest on trzy dni wcześniej skoro zawsze tak masz ? Bez sensu ; )

Ale mimo to dziękuję za odpowiedź , nie pomogłaś mi no ale cóż ; )

izunia3108
6 sierpnia 2010
Jasne że to normalne. Zwłaszcza jeśli jesteś młoda;)
Mnie też się czasem zdarza że przychodzi kilka dni wcześniej lub później. Nie ma się co martwić;) Takie zmiany zależą od trybu życia, stresu, zmianach w odżywianiu czyli np. od diet odchudzających i innych tym podobnych rzeczach. Problem zacząłby się gdyby spóźniał Ci się o wiele, wiele dni, ale skoro tak nie jest to niczym się nie przejmuj ;)

paja76
6 sierpnia 2010
Czesc to normalne ja mam tez tak to zalezy od pogody jak jest gorąco to mam wczesniej.Teraz dostałąm 5 dni wczesniej ale takiego bolu nikomu nie zycze co ja mam choc przebadałam sie to wszystko ok jest.Pozdrwiam:)

J000000000010
6 sierpnia 2010
Dziękuję , trochę mnie uspokoiłyście ; )
Ja zawsze miałam regularnie , teraz nagle szybciej przyszedł no i się strasznie źle czułam , myślałam , że to coś złego ale skoro i Wam się tak zdarza to chyba jest ok ; )

Jeszcze raz dziękuję ; )

Merc
10 sierpnia 2010
mi chodziło o to, że jeśli mam w czerwcu 23 , to w lipcu będę miała 20, a w sierpniu będzie 17.