Mam takie pytanie czy od palcówki jest możliwe ze pęknie błona dziewicza?? I OD tamponów? Bo użwyałam długo tamponów i czuje ze wejscie po pochwy jest duzo wieksze niz powinno byc a nigdy z nikim nie spałam. Obawiam się ze jesli bede miala faceta i zdecyduje sie na współrzyćie on powie mi ze go oklamuje ze on jest pierwszym skoro mam chyba zerwana blone ...
Kochana.. penis a tampon to duuuża różnica, on się nie kapnie a Ty będziesz wolała tampon :D I nie sądzę żeby tampon spowodował powiększenie twoich drug rodnych :D
(?) 12 marca 2010
on się nie kapnie a Ty będziesz wolała tampon :D Ale sie usmialam:)dobre!!!
Nic sie nie martw,napewno sie nie rozdziewiczylas i raczej nie rozszerzylas sobie nic tam tak ci sie wydaje:)z reszta pochwa jest bardzo elastyczna:D
EEE tam ;-) Błona dziewicza jest różnego kształtu. Nie obawiaj się tampon nie rozerwie jej. Twój chłopak by musiał miec takiego penisa jak tampon aby sprawdziły się Twoje obawy.
Swoją drogą radzę unikać częstego uzywania tamponów. Tampon można stosować w sporadycznych sytuacjach a generalnie jest zdecydowanie lepiej używac podpaski. Miesiączka to naturalne oczyszczanie macicy lapiej aby zanieczyszczenia wychodziły z niej same i bez bariery w postaci tampona.