Możlie,że tak..Takie objawy sa czesto przed dostaniem okresu.Miej przy sobie w torebce podpaski czy tampony,wrazie gdybys dostała w najmniej oczekiwanym czasie
Nie które dziewczyny szybko dojrzewaja,a nie które wolniej.Wiec ze spokojem,nie denerwuj sie.
Nie musisz isc do ginekologa,ale jesli bedziesz czula taka potrzebe to idz,ginekolog ci wszystko ładnie wytłumaczy:-)
Pozdawiam!
napisze tylko jedno. czekaj. ;) ja jak dostałam pierwszy raz miałam tylko malutkie plamki,nie bój się bo to tylko będzie ostrzeżenie że już będzie gościł w twoim życiu.;)
No pierwsze miesiączki były delikatne a teraz okresy mam straszne :( okropne bóle, że aż mdleje :( nie mogę normalnie funkcjonować tylko beczeć w poduszkę. Ale to już temat na inny wątek :)
Kurcze a ja zawsze go czuje :( i bez ketonali nigdy nie może się obyć... Jak wiem że niedługo ma przyjść to te tabletki są nieodłącznym asortymentem mojej torebki...
hej. ja mam dopiero 14 lat (w tym roku 15) pierwszy okres dostalam jak mialam 13lat . i mam bardzo nie regularny a wlasnie teraz juz mija mi 4 miesiac jak jestem bez okressu ale sluz jest i to wlasnie tak jak powinna byc miesiaczka ale jej nie widac.;/ nie chce isc do ginekologa. Czy ktos mi moze poradzic cos w tej sprawie? bo zaczynam sie martwic ( nie biore pod uwage ciazy bo nie uprawialam seksu ani nic podobnego)