Strona główna > Grupy > Sprawy kobiece > Kiedy mogę dostać miesiaczke skoro...
Sprawy kobiece
Jestem kobietą.

Kiedy mogę dostać miesiaczke skoro mam śluz ??

Koffam
29 grudnia 2009
Śluz jest lepki ale nie jest rozciagliwy i brzuch mnie boli na dole więc nie mogę biegać i iść za szybko !! Czy to oznacz że niedługo dostanę okres ??

24edytka91
29 grudnia 2009
Myślę, że tak chyba mam coś podobnego.... i też czekam...

Adka
29 grudnia 2009
Możlie,że tak..Takie objawy sa czesto przed dostaniem okresu.Miej przy sobie w torebce podpaski czy tampony,wrazie gdybys dostała w najmniej oczekiwanym czasie

czarnulka1724
29 grudnia 2009
Myślę że niebawem dostaniesz okresu. Rób sobie ciepłe okłady na brzuszek - to powinno pomóc na ból.

Koffam
29 grudnia 2009
ja mam dopiero jedenaście lat ale ten ból jest strasznie okropny !! a czy bym musiała iść koniecznie do ginekologa jakbym dostała ??

czarnulka1724
29 grudnia 2009
myślę że pójście do ginekologa nie jest aż tak konieczne przed rozpoczęciem współżycia

czarnulka1724
29 grudnia 2009
a tak w ogóle to też miałam 11 lat jak dostałam okres :) trzymaj się cieplutko

24edytka91
29 grudnia 2009
tez miałam 11 lat jak pierwszy raz dostałam :))

czarnulka1724
29 grudnia 2009
No własnie :) także u koffam też tak może być :) koniecznie napisz jak tam coś się zmieni nasza kobietko :*

Adka
29 grudnia 2009
Nie które dziewczyny szybko dojrzewaja,a nie które wolniej.Wiec ze spokojem,nie denerwuj sie.
Nie musisz isc do ginekologa,ale jesli bedziesz czula taka potrzebe to idz,ginekolog ci wszystko ładnie wytłumaczy:-)
Pozdawiam!

alexandraa13
30 grudnia 2009
napisze tylko jedno.
czekaj. ;)
ja jak dostałam pierwszy raz miałam tylko malutkie plamki,nie bój się bo to tylko będzie ostrzeżenie że już będzie gościł w twoim życiu.;)

czarnulka1724
31 grudnia 2009
No pierwsze miesiączki były delikatne a teraz okresy mam straszne :( okropne bóle, że aż mdleje :( nie mogę normalnie funkcjonować tylko beczeć w poduszkę. Ale to już temat na inny wątek :)

Adka
5 stycznia 2010
Ja tez czasami mam takie bole miesiaczkowe,ze musze brac 2 tabletki ketonal.Ale tez czasem mam tak,ze dostane okres i nie czuje go.

czarnulka1724
8 stycznia 2010
Kurcze a ja zawsze go czuje :( i bez ketonali nigdy nie może się obyć... Jak wiem że niedługo ma przyjść to te tabletki są nieodłącznym asortymentem mojej torebki...

Wiki15006
19 lutego 2010
hej. ja mam dopiero 14 lat (w tym roku 15) pierwszy okres dostalam jak mialam 13lat . i mam bardzo nie regularny a wlasnie teraz juz mija mi 4 miesiac jak jestem bez okressu ale sluz jest i to wlasnie tak jak powinna byc miesiaczka ale jej nie widac.;/ nie chce isc do ginekologa. Czy ktos mi moze poradzic cos w tej sprawie? bo zaczynam sie martwic ( nie biore pod uwage ciazy bo nie uprawialam seksu ani nic podobnego)