Strona główna > Grupy > Sprawy kobiece > DEPILACJA INTYMNA
Sprawy kobiece
Jestem kobietą.

DEPILACJA INTYMNA

muminek
17 listopada 2009
kochane może poradzicie czym najlepiej się depilować żeby nie pozostawały włoski .. ja używałam maszynkę zwykłą ale to powoduje podrażnienie skóry i nie jest to mile . w ogóle nie jest do końca dobra. tak mi się wydaje .

(?)
18 listopada 2009
moze zle golisz?nie gol pod wlos, tylko z wlosem:)wtedy nie powinno byc podraznien i lepiej jest zainwestowac w dobre maszynki,ja po zwyklakach mialam zawsze podraznienia.Mozesz tez uzywac kremow do depilacji ,albo plastrow jesli chodzi o okolice bikini,w moim przypadku obie sie nie sprawdzily ale mam kolezanki ktore sobie chwala:)

dianka
18 listopada 2009
ałłł na sama myśl o maszynce... brrrr coś okropnego. Ja używam kremu do depilacji. Na początku używałam kremu firmy tanita. bardzo dobry i w miare tani. potem kupowałam różne ale ogolnie kazdy się sprawdza.
Jeśli na ulotce jest napisane 5-10 min to trzymam krem 11 min.
Bardziej skuteczne kremy sa te ktore sie trzyma 10 min niz te ekspress w 3 min. Jeśli często się stosuje to ten w 3 min zupelnie starcza. Myślę że to jest "najprzyjemniejszy" sposób na depilacje. Nie boli:)

11madziek11
18 listopada 2009
takze jestem za kremami do depilacji poniewaz hmm plastry to zdecydowanie nie sa dla mnie :P grrr nie chce nawet o tym myslec

pleasure
19 listopada 2009
na was działają kremy do depilacji??:P
ja ostatnio kupiłam to cholerstwo, trzymałam dłużej niż pisało na opakowaniu i dupka...dalej miałam włosy xD

agusiaczek
4 grudnia 2009
Ja się golę tylko golarką, ale zawsze sięgam po te lepsze z paskiem aleosowym, używam także żelów do golenia dla mężczyzn też tych lepszych dla skóry wrażliwej. po depilacji smaruję się kremem dla dzieci. I nie mam już podrażnień. Kremy do depilacji słabo na mnie działają, jedne wogóle, drugie zostawiają włoski.