Strona główna > Grupy > Sprawy kobiece > okres
Sprawy kobiece
Jestem kobietą.

okres

kinia8001
11 listopada 2009
czesc dziewczyny.. chciałam sie was zapytać, czy zawsze co miesiąc przed okresem macie takie same objawy, tzn. czy zawsze np. boli was brzuch albo piersi jednakowo, czy np. to się zmnienia? bo ja u siebie zauważyłam, że raz przed okresem i w trakcie (na poczatku) boli mnie mocniej brzuch tak, że muszę wziąć tabletke. a np. innym razem w ogóle nie boli mnie brzuch albo tylko troszeczkę. i to samo mam z piersiami, że raz mocniej bolą a raz mniej. czy wy też tak macie??

morelka
11 listopada 2009
u mnie jest to zmienne...raz mam tak że bardzo boli, a przy następnym okresie nie mam bólów... tak samo z bólem piersi, czy np mam też tak że bolą mnie mięśnie nóg...u mnie to jest ciągle zmienne......tak więc to jest chyba normalne :)

domcia120
12 listopada 2009
Też tak mam myślę , że to hormony rzecz naturalna .

oNa19
12 listopada 2009
to jest chyba normalne gdyz ja tez to mam jeden miesiac bez bolow drugi za z tabletkami ;p taka juz nasza natura hehe ;)

pleasure
14 listopada 2009
u mnie różnie: raz boli bardziej brzuch raz mniej.
teraz akurat spóźnia mi się okres już 3 dzień i zaczynam się troszkę niepokoić ;] bo ostatnimi czasy miałam regularny okres...

11madziek11
18 listopada 2009
u mnie jak u wiekszosci: raz tak raz tak :)
mysle ze to raczej normalne jest :)
pozdrawiam :)

Ewelunia28
3 maja 2010
Ja także miałam różne objawy , czasem było to do nie wytrzymania - straszny ból . Czasem myślałam , że coś jest nie tak. Na początku września zapisałam się na koszykówkę , gdyż zaczęłam się nią interesować. Na końcu października kiedy dostałam okres nic mnie nie bolało i wtedy czułam się świetnie :D . Następny okres spóźniał mi się miesiąc. Pomyślałam , że to jest bardzo źle i wtedy poszłam pogadać z tatą ( wolę rozmawiać z tatą niż z mamą - czuję się dziwnie kiedy ją o to pytam , nie powinno tak chyba być ) . Powiedział mi że to nawet dobrze i , że wszystko jest w porządku . Weszłam też na internet i przeczytałam , że u osób uprawiających sport to normalne. Teraz od tamtej pory mnie nic nie boli i często spóźnia i się okres . Ten ból był straszny , ja też to przechodziłam i wiem jak się czujecie . Jak któraś lubi ćwiczyć lub nie jest leniwa bardzo polecam . . . . :***