Strona główna > Grupy > Zazdrość > Zazdrosne ex dziewczyny
Zazdrość
:)

Zazdrosne ex dziewczyny

(?)
5 marca 2008
Czy zdarzało się wam że nachodziły was zazdrosne ex dziewczyny waszych obecnych mężczyzn?

(?)
5 marca 2008
Ja zawsze miałam jakiegoś pecha że mężczyźni z którymi byłam zostawiali inną dziewczynę. Potem zaczynały się anonimowe telefony do mnie i nawet do niego zeby tylko nam zaszkodzić

(?)
5 marca 2008
Kiedyś awno temu miałam jeden taki przypadek,ale to był tylko epizod.Moj mąż wrócił do swojej byłej,ale nie na długo bo szybko go znowu zostawiła,ja mu dałam jeszcze jedną szanse.Było naprawde super i wtedy znowu ona powiedziała ze zrozumiała wszystko i chce być z nim,ale on już nie uległ.Ona potem prosił żebym przemyślała bycie z nim bo ona wie że on ja kocha.To były tylko jej domysły.My wzieliśmy ślub a ona wyjechała o Londynu.Czasem boje sie,że może wrócić i znowu zamieszać.

alicha
5 marca 2008
Mnie zdaża się to non stop .Mam juz po wyżej dziurek w nosie . był czas kiedy wydzwaniały do mnie z jakimiś bzdetami niby ze mój facet u nich był i ze się nadal spotykają. Albo przyjeżdzaly mi pod dom . Masakra to bardzo psuło relacje miedzy nami. Skąd biora się takie Panienki nie mają za grosz kobiecej Dumy

(?)
5 marca 2008
To prawda że dumy im brakuje:)

czarnulka1724
5 marca 2008
Boże... Alicha to straszne... jak można komuś tak sie narzucać... ludzie troche godności i szacunku...

alicha
5 marca 2008
Widzisz Czarnulka . takie sa laski . nic na to nie poradzisz desperatki jakieś

(?)
5 marca 2008
Jak narazie nie i mam nadzieje ze nic juz takiego nie bedzie

(?)
5 marca 2008
na szczescie nie,i oby mi sie to nieprzytrafilo.Ale swoja droga straszne ze sa takie laski ktore nie moga pogodzic sie ze facet kocha inna...to ponizajace jak dla mnie ze one tak lataja i zycie zatrowaja

fifus5000
5 marca 2008
na szczescie nie chodz jedna znam pamietam jak ja poznawalam serce mi walilo rece sie trzesly mialam ochote ja potrzaskac bo buzce ale pozniej stwierdzilam nie ma sensu dzieki niej ze ona spiepszyla sprawe ja mam mojego chlopaka tak mialo byc ;)

(?)
5 marca 2008
No cóż czasem tak bywa szczęcie innych kosztem kogoś.

Brodziakofa18
6 marca 2008
Tak mi sie zdarzylo ;( najchetniej to bym je wygnala na inny swiat i zeby byl tylko moj ;))) no ale na to wyglada ze kazdy musi sie z tym spotkac ;) nie wiem dlaczego tak sie zdarza ale raz przylapalama chlopaka gdy siedzialam w parku na lawce z kumpelka a on szedl zw swoja kolezanka TERAZ ale wczesniej z nia chodzil ;( niosl jej torbe i tak naprawde nawet mnie nie zaowazyl w taka wpadlam furie ze mialam ochote rozawalic pol tego parku ale podarlam sie z nim i poszlam do domu zaplakana;( te ex dziewczyny potrafia czasem rozawalic zwiazek ale na szczesie jej sie to nie udalo ale co mialam zrobic zaczelam sie na nia drzec i powiedzialam jej ze jak mi sie jesdzcze raz nawinie na oczy to ja chyba wzrokiem zabije i do tej pory od wakacju omija mnie szerokim lukiem tak samo jak jego ;) a;le do tej pory jak sobie o tym przypomne to nie mile przyzycie ;(

(?)
6 marca 2008
Wydaje mi się że nie powinnyśmy pokozywać zazdrości o ex dziewczyny a juz napewno nie robić im zadnych scen gdyż kiedy one wyczuja że są dla nas zagrożeniem bedą miały satysfakcję i jeszcze bardziej będą chciały mam zatruć życie bo bedą się czuły pewniej że stanowią dla nas zagrożenie :)

(?)
6 marca 2008
a patelnia ja, nienawidze takich bab, sa jak pies ogrodnika, same nie maja, a innym uprzykszaja zycie

(?)
6 marca 2008
Wredota dobrze powiedziane :) Ciekawe czy Ex mojego faceta jest na Limetce :)

(?)
6 marca 2008
ginzo, a niech sobie zolza bedzie< Ty kwiatuszku rob swoje, a nia sie nie przejmuj, a jak bedzie dalej obrzydzac Ci zycie, to jak mowie patela w beret i do kasy chorych ;)

(?)
6 marca 2008
Wredota jesteś super :)

(?)
6 marca 2008
acha :D super cholera :P

ewa11
7 marca 2008
nie ale powiec im że miały szanse i ja straciły

czarnulka1724
15 marca 2008
wredne gęsi...