Strona główna > Grupy > Zazdrość > czy to przawdziwa przyjaciółka?
Zazdrość
:)

czy to przawdziwa przyjaciółka?

xxxa
6 marca 2011
rozstałam sie z facetem 2 lata temu. moja przyjaciółka zawsze mi mówi ze nigdy nic do niego. wczoraj była impreza on sie mnie zapytał czy cos do niego czuje, byłam pijana i powiedziałam ze tak, a potem on poszedł do mojej przyjaciołki lizał sie z nia ona uwaza ze to on ja całowal ona jego nie. ciagle mi mowi ze do niego nie nie czuje bo wie ze bym sie z nia pokłócila. moj były lubi krecic z wieloma ale leci na moja przyjaciołka bo ma chccice a ona jak jest pijana to jej to pasi... a potem ona mi sie tlumaczy i przeprasza;/

Roztargniona69
14 czerwca 2011
Moim zdaniem co robi twoja przyjaciółka to lekka przesada.. Owszem rozumiem .ze miała chcice a on na nią leci.. Ale prawdziwa przyjaciółka nigdy by takiego czegoś nie zrobiła wiedząc, że chłopak przyjaciółki już z nią nie jest. Jeżeli chłopak już z tobą nie jest, to nie znaczy że jest wolny w sensie że twoja przyjaciółka może go sobie już wziąć. To jest tak jak z zabawkami ty się już nie bawisz ale kto inny może z niej skorzystać np. twoja przyjaciółka. Tak samo jest z tym facetem, Ty juz z nim nie jesteś więc przyjaciółka teraz może z nim być, tzn, nie musi odrazu być ale nawet bajerować. Takich rzeczy się przyjaciołom nie robi...

Atara
30 kwietnia 2012
Strasznie nie lubie takich akcji!!! Nasi przyjaciele nie powinni się spotykać z naszymi ex, z tego nigdy nie wychodzi nic dobrego.