Strona główna > Grupy > Zazdrość > Czy jesteście Bardzo zazdrosne a...
Zazdrość
:)

Czy jesteście Bardzo zazdrosne a nawet Chorobliwie ?

Czarnuleczka
2 lutego 2011
Ja jestem strasznie zazdrosna o swojego faceta że czasem aż glupieje...
Wiele razy sie klocimy bo robie mu glupie jazdy i afery...
Ale kurcze czy was by nie wkurzalo jak jestescie gdzies razem i on sie patrzy na typiary tylki ? Mnie az szlak trafia... Idzie ze mna to niech sie zachowuje a nie...
Jestem Megaaaa zazdrosna i juz nie wiem jak mam z tym walczyc by chodz przymykac oko na nie ktore glupoty...
A jak u was jest ??
:)

Adka
2 lutego 2011
:) Czesc Czarnuleczka:-D
Ja też z natury jestem zazdrosna,więc rozumiem ciebie.
Ale nie wolno przesadzać.
A powiedz mi jak ty sie wkurzasz na niego o to,że ogląda sie za innymi to co on na to? Jak sie tłumaczy?
Moze też zacznij oglądac sie za innymi facetami?

Czarnuleczka
2 lutego 2011
Hehe jak ja sie ogladam za innymi to pol dnia mam gadanego jak ja tak moge i wg... Istna masakra...
Jak mu mowie ze sobie nie zycze by sie ogladal to on mi mowi ze jestem chora ze przesadzam ze wydaje mi sie ze za nikim sie nie oglada ma w dupie inne typiary i ze mam mu oczy wydlubac to nie bd sie filmowac... ;/

agusiaczek
2 lutego 2011
Mój jeżeli się ogląda za innymi to robi to baaaardzo dyskretnie, bo jak dotąd go nie przyłapałam. Chociaż kiedyś mi próbował tłumaczyć dlaczego się mężczyźni oglądają za innymi i że to nie ma żadnego podtekstu czy znaczenia. W końcu stwierdziłam, że ja też lubię popatrzeć na przystojnych mężczyzn, a skoro nie widzę kiedy się mój mąż wpatruje na inne to nie ma problemu. Jeśli natomiast bym go przyłapała, na pewno nie czułabym przyjemności, a na pewno byłabym zazdrosna i to cholernie.

Czarnuleczka
3 lutego 2011
Najbardziej mnie wkurza ze np ogladamy razem film... Jest jakas scena powiedzmy erotyczna w sensie sex lub kobieta sie rozbiera to on odwraca glowe czy cos... A jak mnie nie ma w pokoju z nim albo cos robie i widzi ze sie nie patrze to prawie ze wchodzi w ten telewizor ale dla niefo ja przesadzam... Chodz ja tak nie robie jak widze kolesia rozebranego bo po co ... Mam swojego i to mi styka...
Nie chodzi o to ze ja jakas chora... Ale po co to udawanie... Skoro patrzy niech patrzy i sie potrafi do tego przyznac a nie sciemnia w zywe oczy...
Dlaczego się ogladaja za innymi ?

ksonia
8 lutego 2011
Witajcie.
Ja byłam bardzo zazdrosna o swoje męża, ciagle mu nadskakiwałam, zycia poza nim nie widziałam. Teraz wiem, ze popełniłam najwiekszy bład w swoim życiu, ZAPOMNIAŁAM O SOBIE.

Faceci potrafia z robic z kobiety załamana histeryczkę, majaca niska samoocene, a my im na to pozwalamy!!!

Znalazłam kiedys taki cytat "mezczyzna widzi kobiete oczami innych mezczyzn" i to jest prawda.

Wiec kobiety, dbajcie o siebie, czesciej spotykajcie sie ze swoimi znajomymi, nie zamykajcie sie w domu.
Wasz los jest tylko w wszych rekach!!!

Mezczyzna jest potrzebny w zyciu, ale nie najwazniejszy!!!!

zxcvbnm1234
21 lutego 2011
http://zdjecie1.utnij.net