Strona główna > Grupy > Zazdrość > jak reagowac
Zazdrość
:)

jak reagowac

deidri
26 lipca 2009
wczoraj bylam z moim chlopakie w barze, byli z nami jego koledzy, wszystko bylo ok jednak w pewnym momencie on perfidnie sie odwrocil i gapil na dziewczyne siedzaca za nami ona to zauwazyla chociaz siedziala tylem usmiechnela sie do niego a on mimo iz byl ze mna odwzajemnil ten usmiech wpadlam w szal i wyszlam on po chwili wyszedl za mna i rozpetala sie awantura, wg mnie takim zachowaniem mnie upokorzyl a on twierdzi ze nic zlego nie zrobil a jego koledzy to potwierdzaja czy naprawde przesadzilam? co wy o tym myslicie

Maery
26 lipca 2009
Oczywiście że masz rację, idzie z Tobą to masz być jedyną kobietą na którą zwraca uwagę. Ale osobiście znam jednego faceta który tak się zachowuje i to nie jest nawet mój mąż. :D Musisz mu wbić do tej małej główki szacunek do swojej osoby.

Deijaneira
26 lipca 2009
Nie dziwię się Twojej reakcji, bo takie zachowanie to nic innego, jak bezczelne flirtowanie. Jest na to sposób, ja tak kiedyś zrobiłam. Mój facet też się kiedyś oglądał. Więc ja zaczęłam robić to samo w jego obecności, i to bardzo ostentacyjnie. Poskutkowało ;)

(?)
26 lipca 2009
Nie no przegiął strasznie...szkoda ze numeru nie wziął! mój kiedyś wzroku nie mógł oderwać ...ja mu wtedy powiedziałam ze jak idzie sam łeb może mu się kręcić na około ,ale jak idzie ze mną to niech mi wstydu nie robi;) i zaczęłam robić jak Deijanera i zapytałam czy mu nie głupio ze idzie z dziewczyna co sie za facetami ogląda :D chyba dotarło bo więcej takich sytuacji nie było:)

dnmMili
26 lipca 2009
no zgadzam się z Deijaneira myślę że najlepiej poskutkuje... potem jeszcze mu możesz walnąć kazanie na temat lojalności itd :D

kjvisage
26 lipca 2009
hmmm... ciezko powiedziec, czy przesadzilas, czy nie. Zeby miec pelny obraz sytuacji nalezy wysluchac obu stron, probowac postawic sie w sytuacji obu osob. Bo to, ze Ty tak ta sytuacje odebralas, nie znaczy jeszcze, ze tak NAPRAWDE bylo. I nie mam tu na mysli, ze klamiesz, ani troche! Po prostu sama jestem kobieta i wiem jak kobiety w takich sytuacjach reaguja. My po prostu zawsze przesadzamy.
Gdyby mi sie takie cos przydarzylo, postapilabym dokladnie tak jak Ty! Co nie znaczy, ze byloby to dobre ;) Ahhh... kobiety ;)

dnmMili
26 lipca 2009
walczymy o swoje, czy to źle? -facet powinien wiedzieć na ile sobie może pozwolić

izunia3108
26 lipca 2009
Na Twoim miejscu zrobiłabym to samo tylko facet pewnie zanim bym wyszła jeszcze zrobiłby w buźkę.

domcia120
27 lipca 2009
już widzę jak się w tym momencie poczułaś ...; nie powinien robić takich rzeczy przynajmniej w twojej obecności HALLLLO ! ;\\

pleasure
27 lipca 2009
oj, nie ładnie się zachował :( bez jaj, jak tak można?;///
ja zareagowałąbym tak samo!!

juliii
28 lipca 2009
jesli on sie patrzy na inne to ty tez nie badz lepsza i zobaczysz wtedy czy zalezy mu na tobie jesli bd o ciebie zazdrosny:))

deidri
2 sierpnia 2009
ja strzelilam mega focha i w buzke tez dostal bo wpadlam w furie i bede robic tak samo jak on niech wiec o to za uczucie :) a ten watek pokaze mu zeby wiedzial ze to nie ja zle zrobilam ale on a koledzy ktorzy staja wjego obronie poprostu bronia go z racji ze sa jego kumplami dzieki dziewczyny :)

amelka22
29 kwietnia 2010
Bawcie się seksem i używajcie różnego rodzaju prezerwatyw. Na dyskrecja.pl macie naprawdę ogromny wybór ich. Seks to zabawa to czemu tak się nie bawić ?