Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Przyjaźń
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Przyjaźń

SummerOblivion
3 stycznia 2009
Mam wspaniałego przyjaciela. Kumplujemy się bliżej od początku liceum. Ostatnio były jego urodziny. Po imprezie kiedy zostaliśmy sami u niego powiedział że czuje coś do mnie i mnie pocałował. Ja to odwzajemniłam. I tak zostało do teraz. Spotykamy się, przytulamy się, całujemy i rojbrujemy :P jest nam wspaniale gdyż mamy tysiące tematów i podobne myślenie. Ale gdy wracam do domu dziwna jest dla mnie myśl że do takich rzeczy między nami dochodzi. Przeraża mnie to wszystko gdyż nigdy nie myślałam że takie coś będzie miedzy nami. Nie rozumiem już sama siebie... zastanawiam się czy takie coś ma sens... co wy o tym myślicie:(

agusiaczek
3 stycznia 2009
Często się tak zdarza, że para dobrych przyjaciół nagle przestaje być przyjaciółmi, a kimś więcej. I zawsze jest strach, bo może nie wypalić i stracimy przy tym przyjaciela. Uważam, że to ma sens i to jak najbardziej. Potraficie ze sobą rozmawiać, dogadujecie się i potraficie się kochać. Daję 99% że ten związek wypali i będzie udany...bo u większości par brakuje właśnie przyjaźni i rozmów.

SummerOblivion
4 stycznia 2009
dziękuje za odpowiedź i słowa otuchy :) też mam nadzieje że to wypali :)

malastka
4 stycznia 2009
Przyjazn jest najlepsza podbudowka milosci!Super!

SummerOblivion
5 stycznia 2009
Coraz bardziej przyzwyczajam się do tej myśli i jest coraz lepiej :) bardzo jestem szczęśliwa. Wiadomo że pozostaje jeszcze jedna obawa, w przypadku zerwania czy przyjaźń przetrwa...

Sandrusiaa02
25 stycznia 2009
To zależy od niego , jak patrzy on Na życie .
Jak jest Nastawiony do życia , pozytywnie lub negatywnie .
Miałam przyjaciela , Po pewnym czasie zostaliśmy Parą ...
Jak W Każdej Parze były kłótnie , a nawet nieraz Duże kłótnie , właśnie tego dnia była ta "Ostra" kłótnia .
Zerwaliśmy ze sobą ... :(
On znał wszystkich na Osiedlu .
i Plotkował jaka Ja jestem zła itp.
Odwrócił ode mnie WSZYSTKICH !
Tylko Moja Przyjaciółka została przy mnie :(
I Nawet Ta głupia Przyjaźń z Nim nie pomogła , i nie ma przyjaźni , tak po prostu Prysła, ponieważ On Myślał Negatywnie ... :(

Claudii
25 stycznia 2009
Związek z przyjaźni jest bardzo dobry , można ze soba o wszystkim rozmawiać, o najgorszych problemach. Tylko, że nie zawsze ma się takiego przyjaciela. Właśnie taki związek jest najlepszy

dnmMili
23 lipca 2009
Ja jestem zdania że od przyjaźni do miłości jeden krok - bardzo cenie tego typu związki bo są trwalsze (tak zaobserwowałam, niekoniecznie musicie się zgodzić). Myślę że to ma sens, życie piszę nam różne scenariusze nam je po protu wypada dobrze odegrać. Bo życie to teatr...