Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > wolny seks
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

wolny seks

izza
29 września 2008
dlaczego jak dziewczyna lubi wolny seks i zalicza facetów bo lubi to mówi sie od razu ze sie puszcza itd itp (wiele nie miłych określeń) a jak faceci zaliczaja panienki to wszystko ok. przeciez kobiety też mają prawo do wolnego seksu ! co o tym myślicie?

agusiaczek
29 września 2008
Zależy jak to jest z tym wolnym seksem...bo są dziewczyny ktore się oddają takiej "wolności" kilku chłopakom na raz pod dyskoteką i dla mnie jest to ochydne, ale są dziewczyny które zaliczają od czasu do czasu z wyselekcjonowanym facetem i tym nie widzę nic złego. Uważam, że we wszystkim trzeba znać umiar i przede wszystkim szanować siebie.

Ja uważam zresztą, że każda z nas ma swoje poczucie moralności i każda z nas widzi inaczej ten temat. Niestety w naszym społeczeństwie utarły się stereotypy, których ludzie kochają się trzymać, dlatego facet może, a kobiecie nie wypada. To jest tak samo jak z paleniem papierosów czy piciem w knajpie piwa, na szczęście powoli to się zmienia...

Ela
29 września 2008
co do tego, że facetom uchodzi to płazem to racja, kobiete wyzywają od najróżniejszych a facet?... chwali się ile ma na swoim koncie,... przykry fakt.

co do kobiety - wg mnie powinna siebie szanować, jeśli szuka wolnego seksu to jak napisala agusiaczek to z umiarem i najlepiej etyczniej :) czyli nie spać np każdym jak popadnie albo np z całą trojką znajomym (i więcej).

cruelintention
29 września 2008
mądrze napisane, agusiaczek! w życiu każdej z nas przychodzi moment, w którym nie ma miejsca dla faceta :) nieraz trwa to krótką chwilę, innym razem znacznie dłuższą, ale zawsze trzeba być najpierw w zgodzie z samą sobą. Czasem takie otwarte związki są znacznie wygodniejsze. Tak naprawdę to kobiety mają w życiu erotycznym władzę ;) i możemy z niej korzystać do woli, byle umiejętnie i byle nikomu nie robić krzywdy.

Deijaneira
29 września 2008
Uważam, że nie ma w tym nic złego - jeżeli nie jest się w związku i się nikogo nie krzywdzi. Większości z nas zapewne zdarzył się seks bez zobowiązań. Mnie również. Ale nigdy mi nie przyszło do głowy, żeby się tym chwalic. Myślę, że nigdy się nie zmieni podejście facet-macho, kobieta-...

laos
4 października 2008
Zgadzam się z agusiaczkiem chyba jak większość tutaj. Czasem każdemu się zdarzy chwilka zapomnienia byle by tylko ta chwilka nie była zbyt długa i nie raniła nikogo.

Brzoskwinia
7 października 2008
dla mnie wykluczone....nie wyobrazam sobie dotykac kogos kogo nie znam i nie darze ogromnym uczuciem... to obrzydliwe. Seks to najwyższy wyraz miłości...tylko miłości. Kiedy nie kocham to go nie potrzebuję.

slodkamalinka
28 października 2008
Kobieto, wolny seks jet dla ludzi wolnych, którzy nie ranią osób trzecich. Dodam, że nie chodzi tu o natrętnych , wścibskich sąsiadów, lubiących wiedzieć co w trawie piszczy, bo to prywatna sprawa i nic takim do tego. Jeśli chcesz tej przyjemności, to bądź uwodzicielką, kusicielką i niech będzie Ci z tym dobrze

SummerOblivion
30 października 2008
ogólnie moje zdanie jest taki na ten temat: niech dziewczyna robi co chce. Ale jeśli spojrzec z drugiej strony kobieta ma byc ta delikatną i czystą. Mozna tez pomyslec w inny sposób np. Kobieta o seks nie jest tak trudno. Wystrczy zaciągnąć gdzieś faceta z kolei facet musi się natrudzić by zaciągnąć kobiete do sypialni.

diablee
21 listopada 2008
jak napisala slodkamalinka: wolny seks jest dla ludzi wolnych, ktorzy nie ranią osób trzecich.

laska20
22 listopada 2008
mmm sex