Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Dlaczego chcial to zrobic???!!! :(
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Dlaczego chcial to zrobic???!!! :(

BlaNkAxD
1 czerwca 2008
ostatnio moj chlopak powiedzial ze go lekcewaze..... ! chociaz moim zdaniem tonie prawda .... ! chcial odebrac sobie zycie! nasz kolega odcial gow ostatniej chwili ! na nastepny dzien przepraszal!:( musze tez powiedziec ze byl pod wplywem alkoholu:(... to znaczy ze mnie kocha? czy ma mnie dosc?! :(

liska
1 czerwca 2008
To znaczy, że ma poważne problemy z psyhiką i z alkocholem!!! Nie znaczy ani, ze cie kocha ani, że ma cie dość!!! On powinien porozmawiać ze specjalistą!

(?)
1 czerwca 2008
Tak to prawda powinien porozmawiac ze specjalista...ale to co chacial zrobic oznacza ze zalamal sie psychicznie i nie widzial juz innego wyjscie czy tez sensu zycia... i sadze ze powodem bylo to ze Cie kocha....i zycie bez Ciebie prawdopodobnie nie mialo dla niego sensu.. przyczyny mogly by byc rowniez inne...wiele problemow otoczylo go moze w krotkim czasie... ale to nie zmienia faktu ze ma slaba psychike i powinien chodzic na terapie psychiatryczne... bo jesli raz probowal moze probowac jeszcze wiele razy...

liska
1 czerwca 2008
Ale ją pocieszyłas:)

(?)
1 czerwca 2008
dzieki wielkie....naprawde...

(?)
1 czerwca 2008
a to ja trzeba bylo pocieszac czy jej pomoc?? dorcia dobrze ujela problem,facet musi sie leczyc,bo cos sie z nim dzieje niedobrego,czlowiek nie targa sie na wlasne zycie bez powodu,problemy go przerosly i z tym nie ma zartow,czlowiekowi jak urosnie w glowie taka chec na skonczenie ze soba to bedzie sie kolatala po glowie az sprobuje raz jeszcze i jeszcze... radze porozmawiac z nim i pomoc mu w przezwyciezeniu siebie i pojsciu do psychiatry!!!!!!!

liska
2 czerwca 2008
Bardziej chodziło mi o to, że dorcia napisała: ` ... i sadze ze powodem bylo to ze Cie kocha` o to mi chodzi

szkotka28
2 czerwca 2008
ja bym powiedziala ze ma problemy ze soba.i to napewno nie jest dowod milosci ale wolanie o pomoc.tak mi sie wydaje

(?)
3 czerwca 2008
Dokładnie... Spróbuj mu pomóc zamiast myśleć o tym, że zrobił to przez bądź dla Ciebie:)!

LEZKA
3 czerwca 2008
TO ZNACZY ZE JESTES Z IDIOTA JUZ CIE SZANTAZUJE A CO BEDZIE POZNIEJ DJA SOBIEZ NIM SPOKOJ

Plotkara
4 czerwca 2008
Powinnaś z nim porozmawiać, i zdecydowanie udać się do specjalisty ( z nim).

(?)
6 czerwca 2008
ma chyba problemy ze soba.. moze niska samoocena.. moze tak cie kocha bardzo.. za bardzo.. i mu odbija.. pewnie boi sie ze go mozesz zostawic... tez tak mialam..

(?)
9 czerwca 2008
moim zdaniem to ze powiedzial ze go lekcewazysz bylo prawda. I choc ty mozesz uwazac ze jest on dla ciebie calym swiatem.....on moze odczuwac i odbierac to inaczej bo stoi z boku i nie zaglad ci w serce tylko patrzy na to jaka jestes: jak sie zachowujesz i do niego odnosisz...moze zauwazyl jakies zmiany w tobie ktore wcale nie oznaczaja ze go przestalas kochac....to sa tylko jego domysly...ale po tym co zrobil,po tym jak tarfgnol sie na swoje zycie powinnas z nim pogadac.i jezeli jest dla ciebie wazny to mu o tym powiedzic i tymbardzij okazywac wiecej uczucia, bo to co zrobil oznacza ze strrrrasznie mu na tobie zalezy dziewczyno...ale jezeli uwaza ze go olewasz to wolal skonczyc z soba zeby serce mu nie pekalo z zalu za kazdym razem jak na ciebie patrzy..on poprostu bez ciebie nie umie zyc i juz....POWODZENIA LASKA;-*najlepszego zycze...

(?)
9 czerwca 2008
tylko wiesz...nieuznaj ze wina lezy po twojej stronie,bo w zyciu nie mozna zwalic wszystkiego na jedna osobe wina zawsze lezy gdzies po srodku...a najlepszym rozwiazaniem na wszystko jesz szczera rozmowa...a co do alkocholu to moim zdaniem chlopak wolal zrobic TO na znieczuleniu i juz....a jedno jest pewne utopil w tobie oczka na AMEN;-))

(?)
9 czerwca 2008
ania DZIEKUJE CI NAPRAWDE ...:) WIESZ.... DUZO O TYM MYSLALAM.... I DOSZLAM DO TAKIEGO WNIOSKU WSUMIE JAK TY..... POMOGLAS MI NAP[RAWDE.... DZIEKUJE :*:*:*

(?)
17 czerwca 2008
będziecie mieli problemy ,ale w końcu od czego jest przysłowie kto sie lubi ten sie czubi..........

(?)
27 czerwca 2008
Mysle ja LEZKA. Facet jest slaby, nieroznowazony i egoista. Bo jak by rzeczywiscie mu sie udalo?Pomyslał o Tobie??Dopiero po fakcie i wytrzewieniu przepraszał. A nie mogl najpierw z Toba pogadac o dreczacych go obawach w zwiazku?Tak sie nie robi, to pojscie na latwizne!Gowniarski sposob na zworcenia na siebie uwagi:/Napisz jak teraz wyglada sytuacja,ale ja bym sie obawiala byc z facetem,ktory nie jest kompeltnie odpowidzilany za siebie,a co dopiero za Was. Co to za zwiazek..

(?)
28 czerwca 2008
Jest lepiej... on juz nie pije ...:) 1 piwo sporadycznie... i tak mi to przeszkadza...:( naprawde jest duzo lepiej niz bylo:) ciesze sie bardzo.... ale zobaczymy co bedzie dalej....:/

dnmMili
25 lipca 2009
trudno powiedzieć, pewnie ma problemy jakieś porozmawiaj z nim poważnie i wytłumaczcie sobie wszystko