Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Czy warto wiązać się z mami...
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Czy warto wiązać się z mami synkiem na całe życie ??

karollka
13 marca 2008
Co sadzicie o mami synusiach i czy warto wiązać się z nim na cale życie ??
Czy odpowiada wam ze słuchają się własnej mamy jak wyroczni a może mami synuś jest obiektem pożądania w końcu ma duży szacunek do kobiet

(?)
13 marca 2008
nie
mama ma byc opoka, przyjacielem, powiernikiem ale nie wyrocznia, jezeli jest wyrocznia, czy to dla synka, czy curci, nalezy zwiewac, gdzie pieprz rosnie :D

(?)
13 marca 2008
corci***

karollka
13 marca 2008
Nie stresuj się nikt nie patrzy na ortografie ;)

(?)
13 marca 2008
stres? ja Cie prosze, to wlasny szok:D

(?)
14 marca 2008
Jeśli się kogoś kocha to nie zwraca się uwagi na to czy on jest mamisynkiem czy nie.Może nim zostać,albo pod wpływem miłości się zmieni.Podejmujemy ryzyko zresztą jak w każdej sytuacji.

czarnulka1724
14 marca 2008
nie.......

(?)
14 marca 2008
o napewno nieeeeeeeeee!!!! niema szans...ja mam uczulenie na takich facetow.

(?)
14 marca 2008
ale niewiem czemu ostatnio coraz wiecej jest mamisynkow(albo poczuli wiosne i zaczeli sie ujawniac).Pracuje w sklepie i jak widze ze przychodzi chlopak wcale nie mlody z mamusia zeby ta mu doradzila w zakupie(a i czesto placi za niego)to normalnie mam ciarki...brrrrr....straszneeee

Anulka24Krk
14 marca 2008
Nieeee to z reguly sa chore zwiazki

(?)
14 marca 2008
zreszta tacy faceci zazwyczaj szukaja sobie drugiej mamusi a ja niemam zamiaru nikomu matkowac

yola3007
14 marca 2008
Mami synus? Na szczeście jeszcze na takiego nie natrafiłam. Facet musi mieć jaja!

yola3007
14 marca 2008
A jak trafię to go od maminkuje hehehe

(?)
14 marca 2008
a wogole to co to za przyjemnosc jak Ci facet cagle wytyka ze "a moja mamusia to robi tak i tak"jak nie pasi to niech spada do mamci!

Anulka24Krk
14 marca 2008
yola3007 obawiam sie ze bedzie Ci ciezko ale zycze powodzenia jak juz na takiego trafisz :)

czarnulka1724
14 marca 2008
myślę że teściowa by była twoim bardzo częstym gościem...

(?)
14 marca 2008
W końcu to facet-moja rada-musisz być lepsza od mamusi!

czarnulka1724
14 marca 2008
a może nawet za częstym... wtedy byś nie miała nawet czasu sam na sam ze swoim mężem...

czarnulka1724
14 marca 2008
albo byś go wcale nie miała bo latał by cały czas do mamusi, znam takie przypadki...

krysiaczek
15 marca 2008
Szczerze jestem na NIE.Byłam 10lat mężatką z facetem o tym pokroju.Niby liczył się z moim zdaniem ale i tak po ostateczną decyzję chodził do mamusi..Uwierzcie mi,są granice ale kiedyś ''worek rozczarowań''się przepełni i powiecie''dość ja już nie mam siły''