Co sadzicie o mami synusiach i czy warto wiązać się z nim na cale życie ??
Czy odpowiada wam ze słuchają się własnej mamy jak wyroczni a może mami synuś jest obiektem pożądania w końcu ma duży szacunek do kobiet
(?) 13 marca 2008
nie
mama ma byc opoka, przyjacielem, powiernikiem ale nie wyrocznia, jezeli jest wyrocznia, czy to dla synka, czy curci, nalezy zwiewac, gdzie pieprz rosnie :D
Jeśli się kogoś kocha to nie zwraca się uwagi na to czy on jest mamisynkiem czy nie.Może nim zostać,albo pod wpływem miłości się zmieni.Podejmujemy ryzyko zresztą jak w każdej sytuacji.
o napewno nieeeeeeeeee!!!! niema szans...ja mam uczulenie na takich facetow.
(?) 14 marca 2008
ale niewiem czemu ostatnio coraz wiecej jest mamisynkow(albo poczuli wiosne i zaczeli sie ujawniac).Pracuje w sklepie i jak widze ze przychodzi chlopak wcale nie mlody z mamusia zeby ta mu doradzila w zakupie(a i czesto placi za niego)to normalnie mam ciarki...brrrrr....straszneeee
Szczerze jestem na NIE.Byłam 10lat mężatką z facetem o tym pokroju.Niby liczył się z moim zdaniem ale i tak po ostateczną decyzję chodził do mamusi..Uwierzcie mi,są granice ale kiedyś ''worek rozczarowań''się przepełni i powiecie''dość ja już nie mam siły''