Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Co zrobić gdy mąż okazuje...
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Co zrobić gdy mąż okazuje znudzenie???

Agulkap
7 marca 2008
Mój mąż wydaje sie byc głuchy na moje wołanie,ciagle musze mu zwracac uwage,zeby wiecej ze mna rozmawial,zeby okazywal wiecej uczuc ,bo tego mi poprostu brakuje,jestesmy dopiero półtora roku po slubie,on ciągle twierdzi przeciez rozmawiamy,o co mi chodzi i potem konczy sie awantura,jednym słowem za kazdym razem kiedy cos chce od niego zawsze bedzie kłótnia :(((

(?)
7 marca 2008
walnij go patelnia, a jak nie pomorze, kaz sie wynosic

(?)
7 marca 2008
Po prostu zacznij go ignorować... z facetem jak z mięsem, trzeba go trzymac w lodówce i dopiero przed samym smażeniem wyciągać, inaczej szybko się zepsuję! A jak sie nie zmieni, to nim jak radzi Wredota, potrząśnij - patelnia rzeczywiście się na da, choć osobiście preferuję kij od hokeja - taki bardziej poręczny i higieniczny!

Agulkap
8 marca 2008
Dzieki za porady,ale gdy go ignoruje to mu chyba na reke bo nikt mu nie truje i spokojnie moze wlaczyc komp.wczoraj np.poszedl spac bez glupiego dobranoc a dzisiaj poszedl do pracy bez pozegnania,mamy rocznego synalka i szkoda by bylo sie rozstac ja bym tego nie zniosla...musze cos zrobic moze faktycznie ignorowac ale tak zeby mial tego dosyc...

czarnulka1724
8 marca 2008
mów mu jeszcze więcej może coś do niego dotrze ale nie staraj sie doprowadzać do awantur...

angelblue17
8 marca 2008
Zacznij go ignorować .Rób tak jak on , niech zobaczy jak to jest.Zachowuj się dosłownie tak jak on.To czasami działa.Męźczyzna jest jak pies im więcej gadasz tym mniej pojmuje . Krótkie komendy lepiej działają.Pozdrawiam

(?)
8 marca 2008
Kazdy facet powinien mieć instrukcje obslugi.PRZED UZYCIEM WSTRZĄSNĄĆ!
Teraz tak ma-przed ślubem nie?Widze dzidziusia,moze jest zazdrosny ,ze dziecku poświęcasz więcej czasu.Oni tak mają.Powiem z doświadczenia,ze to chwile potrwa-moze zaangazuj go bardziej w zycie codzienne,niech czuje się potrzebny.Nie ządaj zawiele,nie wymagaj bo to właśnie odwroci się przeciwko tobie.Bądzć cierpliwa,sam przyjdzie,szeptaj mu do uszka miłe słowa,całuj przy kazdej nadazającej się okazji,bąć mila.CZEKAJ-NIE WYMUSZAJ rewanzu.A jak nie będzie u niego po jakimś czasie przebłysku-TO GO KOPNIJ W D......trzaśnij drzwiami i jedz na wczasy!

(?)
8 marca 2008
Z doswiadczenia wiem ze jesli ja sie strasznie staram to facet jakos nie bardzo ...a z koleji jesli ja dam sobie troche na luz to on za mna lata(w zwiazku jestem 6 lat...wiec wiem co mowie) pozdrawiam

(?)
8 marca 2008
Mój małżonek swego czasu przychodził styrany z pracy i od razu "pyk" telewizor, obiad jadł (oczywiście zawsze mu smakował, nawet jak przesoliłam! nie zauwazył!), gęby nie otworzył, odpowiadał monosylabami! Ignorowanie nie pomogło... wziełam go na sposób: prosiłam zeby chwilkę z mała został, bo ja musze iść na kawę do sąsiadki, chichotałam, jak sms'a dostałam, jak siedziałam przy kompie, wogóle nie reagowałam na nic! a jak sie pytał co robie, co czytam itp., odpowiadałam, że nic, tak tylko, i co chce, bo jestem troche zajeta! Podziałało! Teraz to jak zacznie trajkotać to mam ochotę żeby sie przymknął i dał mi spokój :P

czarnulka1724
8 marca 2008
Portofina dobra jesteś :) będę wiedziała jak postępować...

(?)
8 marca 2008
moze mu powiedz, ze wymienisz go na inny model, mniej leniwy :D od czasu do czasu zostaw z nim dziecko, zrob sie na bostwo i wychodz z domu niech mu mozg zacznie pracowac, dokad taka odpicowana chodzisz :D

czarnulka1724
8 marca 2008
a może odwrotnie... zainteresuj go ty... odpicuj sie dla niego i założ może jaką sexi bielizne może wtedy umysł zacznie działać i doceni to co ma...

Agulkap
9 marca 2008
chyba dotarlo do mnie,jak mam postepowac,dzieki wam serdeczne ;))) nie ma to jak wsparcie innych,poprostu na poczatek troche spuszcze z tonu,bo moze za duzo szumu robilam upominajac sie,lepiej dzialac niz mowic...;)

(?)
9 marca 2008
Czytając o waszych problemach uświadamiam sobie jaką jestem szczęściarą,ja nie nażekam jest mi bardzo dobrze.Mój mąż to chyba anioł,ja też staram mu dorównać.

karollka
9 marca 2008
Co zrobić gdy mąż okazuje znudzenie???
ODPOWIADAM : '' ROZWIEŚĆ SIE !!""

(?)
10 marca 2008
he he karollka dobre...ale tak powaznie...jesli sie kogos kocha to trzeba probowac ratowac zwiazek a jak sie nie uda no to niestety papa

karollka
10 marca 2008
zazwyczaj jak ludzie się sobą nudzą to już niema wyjścia trzeba się pożegnać , ale to codzienność małżeństwo i dzieci prowadza do znudzenia ile można robić to samo codziennie :/

sandra
10 marca 2008
MUSISZ ZBUDZIC W NIM ZAZDROSC I SPRUBÓJ ZACHOWAC SIE TAK JAK ON...GDY CIE WOŁA UDAWAJ ZE NIE SŁYSZYSZ.......NAPEWNO ZROZUMIE....

(?)
10 marca 2008
Wzbudzenie zazdrości spowoduje jeszcze większe kłutnie.Ale pomyśl nad jakaś rozrywka dla was, jakims miłym wspólnym spędzeniem czasu.

sandra
10 marca 2008
NIE PRAWDA ZE WZBUDZENIE SPOWODUJE JESZCZE WIEKSZE KŁUTNIE -TESTOWAŁAM JUZ TO I SIE UDAŁO DO DZIS SŁUCHA Z ROZWAGA ITD......ALE KAZDY MA SWOJE SPOSOBY ...POZDRAWIAM