Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Koncert
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Koncert

xxxa
8 grudnia 2011
Mój facet chce jechać na koncert do Warszawy, a jest z Łodzi.
Jedzie z kolegą, któremu nie ufam i nie wydaje mi sie byc dla niego dobrym towarzyszem.
Już brakuje mi argumetów aby nie jechał.
Ehh,, nie wiem co o tym myśleć.
Uważa, ze ja go puszczam tylko dlatego, ze jeśli ja bede chciała gdzieś wyjechać to on nie ma prawa mi zabronić.
Uwaza wtedy ze jestem żałosna. A ja wcale tak nie uważam.
Po prostu nie wierze w to, ze nic sie tam nei wydarzy, gorsze jst to, ze lubi patrzeć na inne kobiety a ja po prostu nie wytrzymam tych dni kiedy pojedzie. (2 dni).
Boje sie, ze przez to sie rozstaniemy bo będą co chwile kłótnie,.
Limetki.. pomócie.. co moge powiedzieć aby nie jechał?
;

pielegniarka86
9 grudnia 2011
Albo zaufasz swojemu facetowi albo twój związek się rozpadnie. Nie można kogoś ograniczać i od razu zakładać, że tam się coś wydarzy. Jak facet cię kocha to nie ulegnie koledze i nic się nie wydarzy, a jak kogoś tam poderwie to i tak się o tym dowiesz (prędzej czy później) i wtedy nie masz co się zastanawiać.
Zabranianie czegoś facetowi tylko pogorszy sytuację. Czasami on musi wyjść gdzieś tylko z kolegą żeby się odchamić. Nie można zakładać, że będzie od razu podrywał dziewczyny tylko dlatego, że patrzy na nie. Jeżeli mu nie ufasz to po prostu z nim pogadaj lub zakończ tą znajomość.
Pomyśl jak by on tobie zabraniał pojechać z koleżanką na koncert do innego miasta.

buntownik
9 grudnia 2011
To przykre,jak osoby które się kochają rozmawiają w ten sposób.Czasami jest tak że nie myślimy o drugiej osobie,to tak jak dziecko maży o czymś ,co jest w zasięgu ręki i nagle ktoś mu mówi ,nie,bo nie,bez konkretnych argumentów.
Szkoda że się kłócicie bo to może być początkiem końca.Lepiej wcześniej niż później,wybiera się człowieka na całe życie
a czy tak chcesz żyć,nie zawsze zmiany z czasem ida na lepsze,często się pogarsza ,nawarstwia ,i nie wiesz kiedy nie możecie patrzeć na siebie.Niech jedzie , jak cie kocha na pewno będzie mu przykra że zrobił ci przykrość,lecz jak już jest do ciebie tylko przyzwyczajony ,to nie będzie miał wyrzutów sumienia.Przekonasz się jak wróci ,czy cię jeszcze kocha.
Uwaga! mężczyzna!