Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > dwóch mężczyzn którego wybrać ?
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

dwóch mężczyzn którego wybrać ?

(?)
25 listopada 2011
Witam. potrzebuje waszej rady. jestem z Chłopakiem już pół roku bardzo go kocham ale sprawia mi wiele przykrości. Wydaje mi się że traktuje mnie jak zabawkę którą jak chce to się pobawi że przyjeżdża do mnie po tak wypada(sam mi tak kiedyś powiedział), nie mówi mi ważnych dla mnie informacji i wydaje mi się że okłamuje mnie. Powiedziałam mu to wszytko co teraz pisze tutaj kilka razy i albo zmienia temat albo unika odpowiedzi. Za to niedawno odezwał się bardzo dawny kolega jeszcze z podstawówki i gimnazjum. Wyznał mi miłość i wiem że to prawdziwe bo zerwał dla mnie z dziewczyną z którą był 3 lata. Wie że mam chłopaka i dał mi czas żebym wybrała jednego z nich. Dzisiaj dał mi pierścionek na dowód miłość jego do mnie i popłakał się przy mnie. Wiem też że pragnie tylko mojego szczęście i że jak by mógł był by ze mną codziennie że by mnie nie zranił. Ale ja nie umiem wybrać pomiędzy nimi bo na obu mi zależy. nie oczekuje od waż odpowiedzi kogo wybrać tylko rady co zrobić. Proszę pomóżcie.

pielegniarka86
26 listopada 2011
z tego jak przedstawiłaś obu panów jasno wynika, ze jednemu na tobie zależy a drugi cię olewa. Nie ma co się zastanawiać nad tym co zrobić. Nie okłamuj swojego obecnego faceta i powiedz mu, że czujesz, że coś się dzieje niedobrego i chcesz wiedzieć, czy chce z tobą być czy byłoby lepiej się rozstać. Nawet jeśli go kochasz to sama nic nie zdziałasz, bo na silę nie da się kogoś zatrzymać.

buntownik
28 listopada 2011
Wybierz trudniejszą drogę, zerwij kontakt chłopakiem który cie ignoruje.Wim że będzie naciskał,że ty pragniesz go widzieć,ale się nie poddawaj zaplanuj sobie że nie spotkasz się z nim przez dwa miesiące,nie dzwoń ,nie pisz ,tylko czekaj .W tym czasie spotykaj się z drugim,zobacz czy nie próbuje grac na twoich uczuciach.Z tego co piszesz jesteś wrażliwą dziewczyną,a takie najprościej manipulować.Jeżeli już spotkasz się z tym pierwszym to pod żadnym pozorem nie całuj go ,i nie idź do łózka.Po tym czasie będziesz wiedziała czy tego pierwszego naprawdę kochałaś czy to raczej twój romantyczny charakter.To ci pozwoli wybrać.
Uwaga! mężczyzna!