Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Podoba mi się pewien chłopak.
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Podoba mi się pewien chłopak.

xxxsercexxx
21 października 2011
Podoba mi się pewien chłopak. Jest o rok młodszy. Zaczełam do niego pisać,ale za bardzo ta rozmowa się nie podtrzymywała,ze względu na brak tematów o jakich bym mogła z nim pogadać,wiadomo jest wiele ale jest to obcy chłopaka dla mnie. Wiem,ze nikogo nie ma. Chciałabym go bardziej poznać,aby sprawdzić czy cos z tego by było,bardzo mi na tym zależy ale nie wiem co zrobić.Jestem trochę nieśmiała ale chcę coś zrobić. Proszę o jakieś rady ,jak mam o niego "zawalczyć".

Martynka27
22 października 2011
Powinnaś zacząć od tego, czy ten chłopak jest z Twojego otoczenia? Może macie wspólnych znajomych? Jeżeli tak, to podpytaj się, czym się interesuje, może wówczas będziecie mieli jakieś wspólne tematy do rozmowy. A jeżeli jest to dla Ciebie obcy chłopak, jeżeli nie macie jak wspomniałam wspólnych znajomych, pytaj się o co tylko zechcesz, lecz musisz "podzielić" swoje pytania na pewne kategorie.. bo jeżeli go nie znasz zbytnio, to nie możesz pytać o wszystko. Ale nie stresuj się. :)

buntownik
30 października 2011
Chłopacy są też nieśmiali.Zależy po ile macie lat.Może go po prostu onieśmielasz.Czasami jest tak że jak się zaczyna znajomość to jest ok,ale po czasie jak w grę wchodzą uczucia to zaczyna nam brakować słów bo wystarcz sama obecność .Masz więcej odwagi i jak chcesz go bardziej poznać to próbuj dalej.Może być też tak że może się ciebie przestraszył.
Uwaga! mężczyzna!