Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > PROBLEM!!!!
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

PROBLEM!!!!

24edytka91
14 października 2011
Hej dziewczyny mam wielki problem... A mianowicie napisal do mnie nieznajomy chlopak... chcial mnie poznac itd ale ja powiedzialam ze mam chlopaka.... i tak sobie pomyslalam ze napisze do mojego chlopaka jako inna dziewczyna z innego konta gg.... myslalam ze odpowie ze nie chce nikogo poznac bo ma dziewczyne a on w najlepsze sobie pisze z ta "dziewczyna".... poradzcie mi co mam zrobic?? pisac z nim jako tamta dziewczyna nadal czy powiedziec mu o tym wszystkim??

andziula
15 października 2011
Powiedz mu o wszystkim, nie kryj tego lepiej od razu wyjaśnić sprawę niż pożniej miałoby wyjść coś gorszego z tego. W końcu w związku liczy się szczerość i zaufanie. Powiedz mu co sądzisz o jego zachowaniu

marlenka
17 października 2011
hej dziewczyny mam ogromny problem od dwoch miesiecy nie jestem ze swoim chlopakiem ale bardzo go kocham i chcem do niego wrocic .. MOOZE LEPIEJ BEDZIE JAK WAM WSZYSTKO OPOWIEM ..
poznalam go przez znajomych,odrazu sie sobie spodobalismy,po imprezie odprowadzil mnie do domu wymienilismy sie numerami i pisalismy sms-y oraz dzwonilismy do siebie.Po jakims czasi zaczelismy sie spotykac,to troche trwało aż wkoncu doszlismy do wniosku ze chcemy byc razem .. po paru miesiacach bycia razem zaczelo mnie to nudzic,zostawilam go dla mojego przyjaciela,szybko sie przkonalam ze to nie to ze ja jednak kocham mojego bylego ;( zrozumialam ze byl dla mnie kims najwazniejszym,staram sie robic wszystko zeby do niego wrocic ale to nie za bardzo mi wychodzi . PROSZE POMOZCIE CO MOGE ZROBIC ZEBY ZROZUMIAL ZE ZALUJE I ZE NIE MOGE BEZ NIEGO ZYC .. ;( ;(

buntownik
30 października 2011
Tak sobie myślę,że Dziewczyny czasami pragną wielkiej miłości ,ale jak ją znajdą to po czasie się nudzą.
Bo oprócz wzdychań ,przebywania ,trzymania się za rękę,jest jeszcze normalność.Ale ten stan zakochania u różnych osób trwa różnie,dlatego po czasie mógł ci się znudzić.Wróciłaś do przyjaciela bo z nim się dobrze bawiłaś.
Później okazało się że pragniesz też uczucia.Jeżeli ten chłopak potrafił być interesujący i jesteś pewna że cię kochał to warto porozmawiać z nim.Może jego zachowanie wynika z podpowiedzi kolegów,może opowiadał o tobie.
Tylko nie przesadzaj za bardzo, spróbuj jeszcze raz i jak ciągle będzie się upierał przy swoim to dalsze twoje starania mogą cię tylko ośmieszać.Więc do dzieła.
Uwaga! mężczyzna!