Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > podobają mu się inne
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

podobają mu się inne

aga1z
13 października 2011
jestem z moim facetem od 3 lat, zawsze wszystko między nami było dobrze, jednak na początku miał skłonność do flirtowania ze swoimi byłymi. Na szczęście to minęło i od ponad 2 lat jest cudownie. Wczoraj rozmawiał z kolegą z pracy na gg, zostawił otwarte przeczytałam tą rozmowe bo nie wiedziałam co to jest. Kolega stwierdził że przeleciałby ich nową sekretarke, na co mój kochany "no wiem, ja też :(". Spytany co to znaczy, powiedział że faceci tak mówią ale chodzi o to że ona jest atrakcyjna, ale jakby miał możliwość żeby do czegoś doszło to by nie skorzystał. Później stwierdził że to normalne u facetów, bo w związku już nie ma żadnych nowości w łóżku, a ich te nowości kręcą.. Nie mam pojęcia co o tym myśleć, ale troszke się podłamałam. Czy takie zachowanie jest naprawdę normalne?

andziula
15 października 2011
Może normalnie nie jest, szczerze też bym sie ostro wkurzyla. Lepiej nie wiedzieć co faceci tak naprawdę myślą, a z resztą myśleć a zrobić to dwie inne rzeczy, bo tylko myśli że chciałby ja przeleć a może chciał sie tylko przed kolegą popisać co to z niego za kozak jest. A w łóżku zawsze można wprowadzić jakies zmiany trochę pikanterii.

Martynka27
22 października 2011
Osobiście uważam, że jest to normalne. Faceci lubią patrzeć na inne kobiety, oceniać je, rozmawiać o nich. Martwić, możemy się wtedy, kiedy zaczną się spotykać z innymi, czy też flirtować z nimi. Dopóki tak nie będzie nie masz się czym martwić. U nas również jest to normalne. Czy gdybyś zobaczyła np. jakiegoś seksownego faceta bez koszulki z umięśnionym ciałem, nie skomentowałabyś jakimś głupiutkim sprośnym tekstem? Przeważnie patrzymy na ich zachowanie, lecz swojego nie potrafimy ocenić i to właśnie jest ten błąd.

martynia
28 października 2011
Miałam chłopaka, może długo ze sobą nie chodziliśmy ale coś tam zawsze było, i nigdy go o takie coś nie podejrzewałam, zdradził mnie z moją koleżanką z klasy!! Strasznie to przeżyłam, po nocach nie mogłam spaś, ciągle o tym myślałam. Potem on mnie jeszcze bezczelnie przepraszał,, Nie chciałem, wybacz mi !!" To po prostu było dla mnie chore to co on pisał. pytał się dlaczego się do niego nie odzywam? Głupie pytanie, po tym co mi zrobił. Nigdy nie przypuszczałam, że mu się spodoba ta pryszczata dziewucha!! Nie wiem co robić, pomocy!! jak go zdobyć ?!:(

buntownik
30 października 2011
Chcesz zdobyć tego co cię zdradził?Po co.Dobrze że teraz,bo później to jak jest rodzina to trzeba brać więcej pod uwagę.A ty .co masz do stracenia?Chcesz go odzyskać bo nie masz nikogo i może nie poznajesz zbyt dużo chłopaków.Faceci tacy są ,czasami korzystają z okazji ,chcą sobie coś udowodnić Oczywiście nią wszyscy a ty miałaś pecha poznając takiego.Rozejrzyj się za innym i nie od razu daj siebie całą .Poznaj go ,czego od ciebie oczekuje i czy możesz mu to dać.
Uwaga! mężczyzna!