Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Co mam zrobić .? Pomocy
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Co mam zrobić .? Pomocy

martusia1756
6 lipca 2010
Byłam kiedyś z chłopakiem przez 1.5 roku i zerwaliśmy. Nie rozmawialiśmy chyba z rok i teraz znowu zaczęliśmy kręcić. Bardzo chce z nim być, ale On nie chce wchodzić drugi raz "do tej samej rzeki". Ja nie widzę sensu życia bez niego ;( Co mam zrobić .?

domcia120
7 lipca 2010
Skoro nie rozmawialiście ze sobą ponad rok to czemu jeszcze żyjesz ? haha
po drugie nie rozumiem czemu ze sobą " KRĘCICIE " skoro on nie chce dwa razy wchodzić do tej samej rzeki ...
Po trzecie jeśli on nie chce nic nie zrobisz jedyne co to możesz mu pokazać jak ci zależy , porozmawiać z nim , przekonać go jakoś i tyle ... może wystarczy :)

paja76
7 lipca 2010
Nie napisałaś dlaczego zerwaliście i dlaczego przez tyle czasu nie rozmawialiście ze soba?Jeżeli już kręcicie to chyba już wszedł do tej rzeki po raz drugi.Jakbyś nie widziala sensu życia bez Niego to dlaczego dałaś mu tyle czasu swobody od Siebie?

agusiaczek
7 lipca 2010
Ech, faceci. Radzę poczekać i zobaczyć jak się sytuacja rozwinie, nie ponaglać i nie naciskać. Jak mu zależy ( bądź zacznie zależeć) to zmieni pogląd na temat ponownego wchodzenia do tej samej rzeki. Jak to ktoś mądry kiedyś ujął " tylko krowa nie zmienia poglądów".

tola
8 lipca 2010
tego kwiatu jest pol swiatu, a 3/4 chu[***]a warte

(?)
11 lipca 2010
Z jakiegos powodu zerwaliscie,mi sie wydaje ze chwilowo ,sama sie na niego nakrecilas i tyle.Rok czasu nie rozmawialiscie i przerzylas,nagle pojawil sie i wrocily wspomnienia,moze na ten moment nie spotykasz sie z nikim dlatego ci wrocilo,ale moim zdaniem daj sobie luzu,sa wakacje,czas wyjazdow i intensywnego baletowania,baw sie,kozystaj z zycia,napewno spotkasz kogos interesujacego:)