Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > czy to jest tylko sąsiad ????
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

czy to jest tylko sąsiad ????

tola
6 lipca 2010
hej ! bylam na imprezie u sasiada. ma na imie Bartek. w dzien imprezy sobie wypil i przez caly wieczor spogladal na mnie bardzo tajemniczo. na koniec zaproponowal mi iz odprowadzi mnie do domu. w czasie odprowadzki zadal mi pare pytan dotyczacych spotkania ktore mialo byc pare dni wczesniej. powiedzial mi iz nie dal rady sie ze mna spotkac poniewaz byl bardzo zajety praca. po jego wyrazie twarzy mozna bylo zauwazyc ze bardzo zalezy mu na potkaniu. tak szybko0 minal nasz czas ze znalezlismy sie przed drzwiami do mojego domu. dajac mi buziaka w policzek na dobranoc powiedzial tylko "czesc" . w nocy nie moglam zasnac az wkoncu przyszedl sms od BARTKA. wyrazal ze bardzo zalezy mu na mnie i chcialby bardzo abysmy sprobowali. lecz tak cudownie bylo tylko wtedy poniewaz nastepnego dnia sie do mnie nie odezwal. Bartek jest niesmialy i zdarza mu sie byc tylko romantycznym jak sobie wypije. nie wiem co mam zrobic poniewaz rzadko sie do mnie odzywa i jestem zalamana....

martusia1756
6 lipca 2010
Poczekaj aż On sam zrobi pierwszy krok. Jeśli mu naprawdę zależy na Tobie to na pewno się do Ciebie odezwie, a jeżeli nie to znaczy, że tylko sobie z Ciebie "jaja" robił. Pozwól mu sobie wszystko poukładać. I nie ma się czym załamywać. Głowa do góry ;*

morelka
6 lipca 2010
zgadzam się z martusią:) jasne , że nie amsz sie czym załamywać, faceci czasmai tak mają, wiadomo że alkohol robi swoje.....ale myslę ze jak naprawdę MU zalezy to nie da Mu si,e do Ciebie nie odezwać:) głowa do gry na pewno się odezwie i będzie dobrze:):):) nie trac nadziei:)