Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Czy coś z tego będzie ?
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Czy coś z tego będzie ?

xxxa
30 czerwca 2010
Znam chłopaka od 2 lat. Widywalam go jeszcze gdy bylam jeszcze w związku z jego kolegą. Rozstalałm sie z nim ponad rok temu iż mnie zdradzał.
Od 3 miesięcy często widuję sie z Tym kolegą. Razem z innymi zaplanowlai moje urodziny, bylam zachwycona, ostatnio byla domowka i wiele wiele innych imprez. Ostatnia imprezę nawet całą z nim przetańczylam. Byliśmy troche wstawieni ale do niego nie doszło... Tylko czułe słowka i nic pozatym, nawet bez pocłąunku. Potem odprowadził mnie do domu. I przez kolejny tydzień pisaliśmy do siebie esy, pisaliśmy też na gg . Ale ostatnio się coś zmieniło. Spotkałam go pare dni temu i nagle totalna olewka, podszedl przywitał się gdała jedynie ze swoim kolegą z którym przyszedł. Ze mna prawie nic nie rozmawiał. Niewiem co się dzieje.
Wydawal się na super gościa... Nie pisze do niego ja bo niechcę sie narzucać.
A kolejnego zawodu z facetem niechce przechodzić, bo wiem co to znaczy po moim bylym.
Z tym, ze widzę ze mi zaczęło na nim zależeć. :(
Co robić ?

pragnacaciebie17
30 czerwca 2010
słuchaj faceci mają to do siebie, że nie lubią pokazywać, że im zależy, nienawidzą jak dziewczyna nie zrobi pierwszego kroku. On zrobił dla Ciebie imprezę a to już jest jakiś znak. Może on należy do tej grupy facetów, która robi wszystko powoli, może właśnie teraz chce sprawdzić czy Ty będziesz zabiegała o niego- może on stwierdził, że zrobił już ten pierwszy krok ( a w zasadzie kilka), bo i tańczył z Tobą na imprezie...
Moim zdaniem powinnaś do niego napisać, co się z nim dzieje ? dlaczego jest tak jak jest. To nie będzie natrętność. Jeżeli Ci odpisze, że nie chce z Tobą kontaktu wtedy zrezygnuj. Wiem, że to niełatwo, bo ja też dwa razy pod rząd miałam zawód miłosny z chłopakami i naprawdę nauczyłam się jednego. Nie warto poświęcać kumpli nad chłopaka. Sprobuj, może on właśnie czeka na to. A jak nie wyjdzie to nie przejmuj się ! Tego kwiata jest pół świata a z tego 3/4 ch[***]a warte ! ;)

xxxa
30 czerwca 2010
Zapomnialam dopisać, ze na tej imprezie co z nim tanczylam to rece troche mu spadały na tylek, ale potem gdy tanczyl z moj koelzanka to tam tez omsknelysie rece na jej tylek :( Byl troche pijany ale kurcze, to go nie usprawiedliwia : (

pragnacaciebie17
1 lipca 2010
To go wcale nie usprawiedliwia ! Posłuchaj, jak mówiłam wcześniej postaraj się jakoś wyjaśnić sytuację, która zaszła. Zapytaj dlaczego teraz jest tak jak jest, dlaczego Cię unika ? Nie pisz do niego, że liczyłaś na coś, czy oczekiwałaś czegoś od niego, bo jak zależy mu tylko na jednym to doskonale to wykorzysta. Tacy są faceci. Jeżeli wasza rozmowa będzie się toczyć dalej to sama zadecydujesz co mu chcesz powiedzieć a jeżeli nie to po prostu postaw na znajomość. Znajdziiesz jeszcze niejednego chłopaka, który Ci się spodoba :) i który będzie tylko Twój. Bo zapamiętaj sobie :) ten kto jest wart Twoich łez, nigdy do nich nie doprowadzi ! :)