Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > problem z miłością...
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

problem z miłością...

pragnacaciebie17
23 czerwca 2010
mam prośbę, czy mogłybyście/moglibyście mi doradzić ? Poznałam dwa tygodnie temu naprawdę świetnego chłopaka- spodobał mi się od razu. Jest tylko jeden problem- jest zajęty. Ma dziewczynę, którą kocha, ale ona prawdopodobnie go oszukuje. Pocałował mnie kilka razy, ale później posłał eska, że ma straszne wyrzuty i że nie możemy tego dalej robić. Co mam zrobić, żeby go zdobyć ? z dnia na dzień coraz bardziej mi się podoba...tymczasem jego związek trwa coraz dłużej...pomóżcie mi..proszę !

pielegniarka86
23 czerwca 2010
zakazany owoc smakuje najlepiej...?? Daj sobie spokój i lepiej poczekaj aż on się dowie, że go laska oszukuje. Wtedy możesz zacząć działać!

Ela
24 czerwca 2010
Poczekaj, nic nie rób w tym temacie.

pragnacaciebie17
24 czerwca 2010
tylko, że on o tym wie. Wie, że sie z nim nie spotyka, bo spotyka się z byłym..i multum znajomych mu powtarza, że ma z nią zerwać, ale on jest nią zaślepiony ;/ co ona mu powie to jest święte.
Każdego dnia sie z nim widzę i każdego dnia jest coraz bardziej zakochany;/ ale ja czekam ... cierpliwie czekam...tylko ilez można czekać ? :(

Ela
25 czerwca 2010
a w jaki sposób ona go oszukuje?

pragnacaciebie17
25 czerwca 2010
głównie tto było na zasadzie takiej, że jechałam z kumplami po nią do pracy, ale ona zadzwoniła, że nie może się z nimi spotkać, bo spotkała bardzo ważną osobę, po czym Marcin dostał wiiadomość od tego chłopaka, że ma siię od Pati odwalić etc. Następnego dnia kumpela powiedziała Marcinowi, że jej koleżanka widziała z okna jak Pati całowała się z jakimś chłopakiem- a z pewnością to nie był Marcin.
Tylko, że Pati powie słowo i niby tak jest ;/ a to co my mu mówimy to jest nic niewarte ;/ ...