Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Co zrobic zeby zaczal troche sie...
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Co zrobic zeby zaczal troche sie interesowac?

lilka1111
5 czerwca 2010
Witam!
Mam taki problem.
Mam 19 lat i podoba mi sie chlopak ktory jest o rok ode mnie mlodszy. Spotkalam sie z nim juz ... wydawalo mi sie ze cos miedzy nami zaiskrzylo ... laczy nas duzo rzeczy. miedzy innymi podejscie do niektorych spraw. Ja wyjechalam po ostatnim spotkaniu do pracyna 3 dni. Gdy wrocilam on napisal. od tamtego czasu wyczuwam ze cos jest nie tak. Probowalam jakos naprowadzic na ten temat ale sie nie udalo i on stwierdzil ze wszytsko jest ok. dzisiaj mialam sie z nim spotkac tylko szedl do kolezanki na urodziny. Wiec spotkanie jest ustawione na jutro. Miedzy nami nic nie rusza, jest tak ... caly czas tak samo. co moge zrobic aby cos szlo dalej?

szczurek91147
25 czerwca 2010
No więc...
Powinnaś jakoś zwrócić jego uwagę żeby zobaczył Cb;) Pokazać mu, że Ci na nim zależy! Ale małymi kroczkami ;D Bo jak od razu wypadniesz do niego z tekstem, że go kochasz i chcesz z nim być, to jeszcze się chłopak przestraszy hehe. Musisz postarać się z nim pogadać, zalotne teksciki i wgl, poprostu zbadać na jakim lodzie stoisz, czy wgl opłaca się żebyś dalej drążyła w ten związek, bo jak on do Cb nic nie czuje to nic z tego nie będzie. A jeżeli Zaczniesz z nim flirtowaqć i on zacznie ci się odwzajemniać podobnymi tekstami, to oznacza że tez mu się podobasz. Możliwe, że on jest poprostu nieśmiały i boi się dostać kosza;D Więc pokaż mu, że Ci na nim zależy! Powodzenia!!! ;