Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Dlaczego zawsze ja :((
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Dlaczego zawsze ja :((

domcia120
28 maja 2010
Już wam pisałam wcześniej o chłopaku na którym mi zależy i którego chciałam przeprosić za popełnione błędy jednak nic z tego ... :( znalazł sobie kogoś innego :((( Ja już po prostu nie wytrzymuję ... dlaczego akurat ja musiałam się zakochać ?! :/ W czym ona jest lepsza ode mnie ? Cały czas zadaję sobie te pytania ... dzisiaj pierwszy raz wybuchłam płaczem płakałam przez bite pare godzin jak małe dziecko ... może dlatego , że jest ładniejsza ? ! a mówiąc mi że jestem ładna , też kłamał ? Powiedział że nie interesuje go ja i to co czuję a wcześniej mówił że mu samemu zależy :/ ...Wszystko jest do dupy :/ nic już chyba nie będzie takie jak było :( nic już nie mogę zrobić ... Nic ...
Może piszę to tutaj bo po porostu nie mam się komu wyżalić ... nawet moja najlepsza kumpela nie potrafi zauważyć że jest źle :( w sumie to nawet nie chciała bym z nią o tym rozmawiać jest mi po prostu wstyd że taka idiotka ze mnie że dałam się tak nabrać ...
Wiem że jest kompletnym dupkiem i powinnam to olać ale ja nie potrafię ... :(

Ewelinaxd
29 maja 2010
no witam mój facet wyjechał do norwegi do pracy miesiąc temu i się nie odzywa parę dni na początku tak jak Ty ryczałam ale mi już przeszło tego kwiatu pół światu musisz się dowartościować i pokazać dupkowi że stać Cię na kogoś lepszego niż on. a zobaczysz że pomoże

Ewelinaxd
29 maja 2010
no witam mój facet wyjechał do norwegi do pracy miesiąc temu i się nie odzywa parę dni na początku tak jak Ty ryczałam ale mi już przeszło tego kwiatu pół światu musisz się dowartościować i pokazać dupkowi że stać Cię na kogoś lepszego niż on. a zobaczysz że pomoże

Owsiana
29 maja 2010
Domcia..... Pozwoliłaś sobie na zakochanie się .... Zakochanie jest jak "rowolnienie" pomęczy, pomeczy i przestanie męczyć. Ostra faza zakochania to hormony.... poziom ich opada z czasem... Generalnie trwa to tyle ile odrost płytki paznokcia w duzym paluchu stopy.....

Kogo Ty kochasz? Faceta, który mówi, że woli być z inną? Co Ty masochistka jesteś?
Prawdziwa miłośc to troska o druga osobę, przyjaźń , zaufanie...... tu tego nie ma.....

Płacz..... czas leczy rany. Następnym razem po prostu bądź mądrzejsza.... wymagaj dużo i nie idź szybko do łóźka bo większość facetów to myśliwi... upolują (zaliczą) i sprzedadzą.

Adka
1 czerwca 2010
Hej Domcia!!! Szkoda,ze to tak wszystko sie glupio ukada:-(
Pocierpisz troszke,bedzie bolało,ale wierz mi,ze jestes atrakcyjna dziewczyna,wiec z czasem poznasz lepszego faceta! Wiadomo,łatwo sie to wszystko tak mówi,ale innej rady nie ma,czasem nawet takie cierpienie pomagaja w zyciu.Człowiek staje sie twardszy,uodparniamy sie od nastepnego bólu,jestesmy bardziej ostrożne.
Ja tez kiedys cierpialam przez pewnego faceta...Całe 2 lata....Oj głupia byłam! Ale to bylo dawno,teraz jest inaczej.
Myslę,ze jak przyjdzie lato,to poznasz bardziej wartosciowego przystojniaka:-))

Adka
1 czerwca 2010
Hej Domcia!!! Szkoda,ze to tak wszystko sie glupio ukada:-(
Pocierpisz troszke,bedzie bolało,ale wierz mi,ze jestes atrakcyjna dziewczyna,wiec z czasem poznasz lepszego faceta! Wiadomo,łatwo sie to wszystko tak mówi,ale innej rady nie ma,czasem nawet takie cierpienie pomagaja w zyciu.Człowiek staje sie twardszy,uodparniamy sie od nastepnego bólu,jestesmy bardziej ostrożne.
Ja tez kiedys cierpialam przez pewnego faceta...Całe 2 lata....Oj głupia byłam! Ale to bylo dawno,teraz jest inaczej.
Myslę,ze jak przyjdzie lato,to poznasz bardziej wartosciowego przystojniaka:-))

asienka2122
10 czerwca 2010
Domcia...Niewarto wylewac lez przez takiego dupka,kt