Prawda w oczy kole!!! Wg mnie nie przesadziłaś, po prostu wyraziłaś własne zdanie, a gdyby było inaczej niż Mu powiedziałaś starałby się o tym z Toba pogadać, a On się zwyczajnie obraził!!! Masz racje że zachowuję sie jak dzieciak, po po tym co napisałaś to tez tak pomyślałam, tak więc zgadzam się z Tobą.
Prawdziwy babiarz z Niego, skacze z kwiatka na kwiatek, trafiając na Ciebie, otworzyło Mu tak jakby oczy wg mnie, pokazałaś Mu w pewien sposób że Ty widzisz to jak On postępuję z laskami, bo niektóre dziewczyny zapewne też to widziały ale nie zdobyły się na odwagę by Mu to powiedzieć!!! jeśli chodzi o to zbliżenie, doszło do tych zbliżeń bo Oboje tego chcieliście, to wg mnie nie jest przesadą...Może Mu naprawdę zależało na sex-ie, i widział że Ty nie jesteś "TAKA" i po prostu w pewien sposób dał sobie siana, tym bardziej że Ty zaczęłąś grac w otwarte karty...jesteś pewna i zdecydowana, a babiarze takich kobiet nie lubią...wola te "przelotne"nie obrażająć tych pań;p
wg mnie postąpiłaś ok, jak On się nie będzie odzywał to daj sobie spokój, bo ja bym Go nie przeprosiła mimo słów jakie użyłaś w stosunku do Niego!!!
Powodzenia!!!