Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > co mam myśleć?
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

co mam myśleć?

xxxa
24 stycznia 2010
Minoł ponad rok od kiedy z nim bylam.. A byłam 3 miesiące. Zdradził mnie w senscie " pocałunek z inna" zostawialąm go pomimo, ze nadal "go bardzo kocham" zaprzeczałamm sama sobie keidy przez 7 miesiecy chcial zebym wrociła wszystko ja robilam wszyskto w drugą stirone ale keidy skonczylam z nim rozmawiac załowałam i płakalam ze go kocham wszyscy to wiedzili ..:( W miedyz czacie mial pare dziewczyn ale na chwile bo twierdził ze kocha mnie. Az do pewnego momenntu postkal nowa kolezanke jego przyjaciela z kalsy.. Zakochał sie ! ON sie zakochał! a ja go nadal kocham !!
Strasznie żałuje, że do niego nie wrocilam ...
Teraz to itak nic nie znaczy. On ejst szcześliwy zawsze go widuje z nią. Ale potem co jakis czas pisze do mnie wieczorami na gg.. opowiada co tam u niego i jeog nowej "laski" bardzo sie denerwuje jak on mi tak pisze... NAdal go kocham i niewiem co robić ! Pomocy. Ale ciezko mi było by teraz do nieog npsiac ze go kocham ... Porsze o jaies słowa otuchy :(

xxxa
24 stycznia 2010
Sory za błedy.

domcia120
24 stycznia 2010
Dziewczyno po pierwsze skoro cię kocha to po co miał w między czasie inne ? Nie kapuje tutaj czegoś ... Pamiętaj , że facet to świnia i już nic na to nie poradzisz :pp nie przejmuj się nim poszukaj sobie nowego takiego który będzie ciebie wart no albo odpuśc sobie i zostań singielką :pp

just89
25 stycznia 2010
na taką sytuacje najlepszym lekarstwem jest nowa znajomośc nawiązana z jakimś chłopakiem. co prawda może kochasz nadal tamtego ale jeśli on ma kogoś innego i zrezygnował z zabiegania o ciebie zalecając się do innej to też tak spróbuj. on zapomniał o uczuciach do ciebie przez związek z inna więc ty może powinnaś też poszukać sobie kogos

na dobra sprawe nie masz juz nic do stracenia i mozesz mu powiedziec ze chcialabys sie do czegos przyznac bo nie potrafisz juz tego tlumic w sobie. powiedz mu ze go kochasz, ze zalujesz ze sie stalo tak jak sie talo. jesli on tak bardzo cie kochal to da mu to do myslenia. zacznie myslec czy ta z ktora jest serio kocha czy nadal w glebi serca czuje cos do ciebie...
postaraj sie byc szczera. nie masz nic do stracenia

Adka
25 stycznia 2010
Za długo go przetrzymywałas..Ile mial sie nabiegac za Toba? Chociaz nie wiem czy on wogole sie staral o Ciebie...
Moj obecny facet latal za mna przez 8 miesiecy....I nie mial zadnych lasek miedzy czasie,bo poprostu mnie kochal....
Wiec jaki z tego morał?
Twoj byly chlopak widocznie nie kochal ciebie az tak mocno.
Ale jesli mocno ci na nim zalezy,to moze nie mow mu odrazu,ze go kochasz...Moze jak tak piszecie na gg ,to wspomnij ,ze czasem sobie o nim myslisz...przypominasz sobie tamte wasze wspolne chwile,zobacz co on na to?
Trzymaj sie!

Maery
26 stycznia 2010
A weź przestań, 3 miesiące ??? To nie miłość tylko zauroczenie. 10 głebokich wdechów i zajmij się kimś innym ;)