Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > czemu faceci są tacy ... dziwni??
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

czemu faceci są tacy ... dziwni??

just89
19 stycznia 2010
kurde.... już inaczej nie umie;/ powiedzcie mi
jak to jest że facet widzi tylko błędy drugiej strony a nie swoje?
drażnią go błahostki?
dlaczego psiakrew są tacy obrażalscy?
i czemu nie pozwalają sobie pomóc jeśli widać że tego potrzebują?

wyskoczyłam z takimi pytaniami od razu na początek ;/ no pięknie ;/ ale cóż...
w poprzednim moim poście pisałam o problemach z chłopakiem. przez jakiś czas było OK;) a nawet lepiej niż tylko "OK". wczoraj też było wszystko super pięknie ładnie ale do czasu. napisałam mu na gg taką głupotę. i przez taką głupią sprawe zaś się zaczoł boczyć na mnie. dzisaij pisze że "podpadłam". ku[***]a sorry ale co ja zrobiłam? ja go ku[***]a ani nie obraziłam, ani nie zaczełam się kłócić, ani nie uraziłam go niczym. normalnie z humorem z nim pisałam a potem nagle wiadomość od niego "do hu** ja pier****, idę w hu*, wali mnie już to wszystko" kurde co ja zrobiłam? kurde byłam grzeczna, miłoa w niedziele jak był to spędziliśmy razem najwspanielszy , najśmieszniejszy wieczór od 2 miesięcy. ja mam cholerny stres teraz , nie wszystko mi idzie po ,mojej myśli a on jeszcze będzie się na mnie pastwił i zwalał że ja coś zrobiłam.

jak to jest że facet widzi tylko błędy drugiej strony a nie swoje?
drażnią go błahostki?
dlaczego psiakrew są tacy obrażalscy?
i czemu nie pozwalają sobie pomóc jeśli widać że tego potrzebują?

agusiaczek
19 stycznia 2010
To samo można rzec o kobietach... bo ja znam dużo lasek, które fochu[***]ą się strasznie na swoich mężczyzn za nic. Co dla nas jest glupotą, dla mężczyzn może nie być i odwrotnie. Może czymś uraziłaś jego męską dumę? Albo Twój chłopak lubi Tobą manipulować, może lubi jak koło niego skaczesz i go przepraszasz? Może powinnaś poczekać aż mu przejdzie, dać mu trochę czasu aby przemyślał swoje zachowanie...

Maery
19 stycznia 2010
A nawet bym powiedziała że to tylko baby tak mają :D

just89
19 stycznia 2010
jak zaczoł na mnie wyskakiwać to poprostu tylko napisałam "widze że ty zaś zaczynasz. jak ci przejdzie to sie odezwij bo ja nie mam zamiaru sie klocic".
dzisiaj pisal z przeprosinami...
ale w dalszym ciagu nie wiem czemu tak jest

24edytka91
21 stycznia 2010
spytaj go o to tylko powiedz żeby odrazu się nie obrażał ze chcesz wiedzieć czemu tak jest...

czarnulka1724
22 stycznia 2010
Powiedz że nie jesteś jasnowidzem... kurde jak mnie tacy ludzie denerwują... Nikt nie umie czytać w myślach przecież...