Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > Czy randka tak szybko ma sens?
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

Czy randka tak szybko ma sens?

cello
10 października 2009
Jak już pisałam ostatnio - rozstałam się z chłopakiem, z którym byłam 2,5 roku. To było jakieś ponad dwa tygodnie temu dopiero. Byłam na imprezie z koleżankami i poznałam fajnego chłopaka, umówiliśmy się na spacer, na jutro.. Tylko nie wiem jak to będzie, bo w sumie jeszcze nie zdążyłam zapomnieć o tamtym. Chce o nim zapomnieć, to pewne. Tylko nie wiem czy nowy facet mi w tym pomoże czy nie i czy wystarczy się zaangażować w coś nowego, żeby było dobrze. No i chce być też fair w stosunku do niego, tego nowego.. Kurcze pogubiłam się:/

pielegniarka86
10 października 2009
Mówi się, że najlepszym lekarstwem na jedną miłość jest druga miłość.

kinia8001
10 października 2009
wiesz, moim zdaniem prawdziwej miłości nie da sie zastąpić inną.. jeśli Ty chcesz naprawde zapomnieć o swoim byłym to nic innego jak tylko zakochać się ponownie.. :) , bo być może ten "nowy" to jest to :) wiem,ze czasem łatwo tylko mówić, ale spróbuj- być może warto :) pozdrawiam, i dziękuję również za rade :)

domcia120
10 października 2009
To to randka czy spacer ? Można się spotykać czemu nie ale skoro wiesz że do tamtego coś jeszcze czujesz to nie rób mu nadziei traktuj go jak dobrego kumpla to wszystko :)

agusiaczek
11 października 2009
Na spacer idź, co Ci szkodzi? Po to są randki, żeby się poznać. Musisz jednak pamiętać, aby nie traktować nowego faceta jako lekarstwa na starego, bo to na dłuższą metę nie działa. Zastanów się czy jesteś gotowa na nowe związki, a potem decyduj. Jeśli nie chcesz być nie fair wobec nowej znajomości wystarczy, że będziesz go traktować jak kumpla.

Adka
11 października 2009
A czemu nie?
Nic na tym nie stracisz,jedyne to mozesz cos zyskac:-)

Vanilia20
12 października 2009
Zawsze możesz spotkać się z tamtym chłopakiem,co Ci szkodzi?
Łatwiej zapomnisz o swoim byłym,czas leczy rany ;)