Czesc!!!
Takie sytucje zdarzaja sie bardzo często,i potrafia tak namącić w głowie,ze jedna decyzja zniszczy całe życie.
Musisz sie głeboko zastanowić czy aby ten nowy chłopak to jest ten..Czy warto dla niego zrezygnować z związku.Moze to zauroczenie? Ile razy jest tak,ze dziewczyna rzuca faceta dla innego,a potem sie okazuje,ze popełniła błąd ale jest za pózno na powrót:-(
Ale też czasem zdarza sie,ze faktycznie ten "drugi" chłopak ktorego co dopiero sie poznało jest tym własciwym a z tym coo sie bylo pare lat to pomyłka..Nie wiem jakie dostaniesz rady od dziewczyn,ale cokolwiek one tu na pisza to tak na prawde nie wiele to Ci pomoze:-(
Musisz sobie dać czasu na podjecie decyzji...Nie rzucaj od razu tego swojego,chyba,ze jestes na 100% pewna,ze nic do niego nie czujesz,ze tamten to twoje przeznaczenie!
Nie powinnam tego tu pisać ale ja jestem z facetem 2 lata,i zeszlym roku mialam podobna sytuacje,i prawie bym zerwala z obecnym facetem,ale moja mama mi pomogla,kazala mi sie porzadnie zastanowic.Kazala wziasc mi 2 kartki,na jednej wpisac imie obecnego chlopaka,na drugiej drugiego chlopaka,i moim zadaniem mialam zapisac na tych kartkach wszystkie zalety i wady tych chlopakow...I wygrał ten mój,niby przez miesiac zalowalam..Ale teraz? Jestem szczesliwa,ze go wybrałam.Poza tym mama mówi,ze to sie czuje odrazu ze to TEN na cale zycie.I ja czulam,ktorych z nich faktycznie to ten,tylko chwilowo moja glowa straciła rozsadek:-)
Moze u ciebie jest akurat odwrotnie?Moze ten drugi to ten wlasciwy?