Strona główna > Grupy > Porady Sercowe > czy on coś czuje??
Porady Sercowe
Masz problem? Pytaj, pomożemy

czy on coś czuje??

kinia8001
10 października 2009
cześć wszystkim.. mieszkam za granicą od 4 lat, 2 lata temu poznałam tutaj chłopaka(polak), on jest po rozwodzie i ma syna, ale to nie jest żadnym problemem dla mnie. spotykamy się rzadko, bo 2-3 razy w miesiącu, rok tem mieliśmy przerwę- przez jakiś czas nie spotykaliśmy sie. po czasie znowu wróciliśmy do naszych spotkań, i teraz jest super, inaczej jakoś tak, mamy świetny sex, dobrze sie dogadujemy.. no i właśnie.. cały czas mi sie wydawało, że chce sie z nim spotykać tylko tak na "fajny sex" i "fajną rozmowe" i, że nic do niego nie czuję i on też i, że własciwie jest nam tak dobrze.ale od jakiegoś czasu on coraz czesciej inicjuje rozmowy "o nas", no nie tak bezpośrednio, ale to idzie wyczuć, np. mówi.. to dziwne,ze po takim czasie nie jesteśmy razem,że pewnie mogłoby być miedzy nami coś wiecej ale chyba obydwoje sie boimy,ze potem już nie byłoby może tak fajnie jak teraz.. a ja mu nic konkretnego na to nie odpowiadam, bo sama nie wiem co czuję.wczoraj mu powiedziałam,ze moze być tak,ze wyjadę stąd, to stwierdził,ze chyba śni i,ze to nie może być prawda i to nie może sie tak skończyć i żebym sie nie wygłupiała i nie zostawiała go. widziałam w jego oczach smutek.. no i właśnie moje pytanie jest takie- czy on coś czuje do mnie??czy mi się wydaje?? jakoś nie mam odwagi zapytać go wprost o to.

cello
10 października 2009
Hm.. Jak dla mnie to on coś czuje. I chyba najlepszym rozwiązaniem będzie nabrać odwagi i jednak spytać;)

Adka
11 października 2009
A moze poprostu spróbujcie zostac normalna parą? Co wam szkodzi? Nie warto uciekcac od milosci,czy tez przed nia sie bronic..Szkoda zycia!
Sa takie osoby dla ktorych tylko seks sie liczy,moe na poczatku u was tez tak bylo,ale z czasem sie zblizyliscie..Moze on tez chce stalego zwiazku,ale boi ci to powiedziec,bo boi sie,ze uciekniesz?Ze straci ciebie?
Moim zdaniem on coś do ciebie czuje.
Kinio pogadaj z nim!

morelka
29 października 2009
Wydaje mi się, że coś musi czuć, skoro tak zareagował na to jak powiedziałaś o wyjeździe, gdyby nic nie czył, byłoby Mu to obojętne czy zostaniesz, czy wyjedziesz...spróbuj porozmawiać z Nim na ten temat...życzę powodzenia